22.3 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Wolff: Μόνο η αντικατάσταση του Masi δεν είναι λύση. Χρειάζονται βελτιώσεις στο σύστημα λήψης αποφάσεων

Ειδήσεις Ελλάδα

Σε δηλώσεις του ο Toto Wolff είπε πως η αντικατάσταση του διευθυντή αγώνων Michael Masi δεν θα αποτελούσε λύση για την Formula 1, τονίζοντας πως όλο το σύστημα λήψης αποφάσεων πρέπει να βελτιωθεί, προκειμένου να μην υπάρξουν στο μέλλον αντίστοιχα περιστατικά με αυτά που συνέβησαν κατά τη διάρκεια του τελευταίου GP της προηγούμενης χρονιάς, περιστατικά που έκριναν το παγκόσμιο πρωτάθλημα των οδηγών.

Όπως είπε:
Φοβάμαι πως δεν αρκεί μόνο η απόφαση να αλλάξει ο διευθυντής αγώνων. Ολόκληρο το σύστημα λήψης αποφάσεων πρέπει να βελτιωθεί. Πιστεύω ότι ο διευθυντής αγώνων είναι σίγουρα υπό μεγάλη πίεση και μέρος αυτής οφείλεται σε δικά μας λάθη.
Θα ευχόμουν για μια πιο συνεπή λήψη αποφάσεων που θα μπορούσε να είχε αποφύγει πολλές από τις διαμάχες κατά τη διάρκεια του έτους. Η τελευταία [στο Άμπου Ντάμπι] ήταν απλώς μια απόφαση που είχε τον μεγαλύτερο αντίκτυπο. Από αθλητική σκοπιά, [είχε] καταστροφικό αντίκτυπο, επειδή έκρινε το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα.
Έχω την πεποίθηση πως όλοι μαζί, οι ομάδες, οι οδηγοί, η FIA και η Formula 1, μπορούμε να αναθεωρήσουμε τον τρόπο με τον οποίο λαμβάνονται οι αποφάσεις και να κάνουμε το άθλημα πιο δυνατό. Πιστεύω ότι αυτές οι καταστάσεις, όσο οδυνηρές κι αν είναι, είναι επίσης μια ευκαιρία να βελτιώσουμε το άθλημα.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό