24.4 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Withings ScanWatch 2: Με ενισχυμένους αισθητήρες [IFA 2023]

Ειδήσεις Ελλάδα

Στην IFA 2023, η Withings επεκτείνει τη σειρά ρολογιών της με το ScanWatch 2, το οποίο βασίζεται στο αρχικό Withings ScanWatch αλλά φέρνει νέους αισθητήρες και πρόσθετες λειτουργίες εστιασμένες στην υγεία, διατηρώντας παράλληλα έναν διαχρονικό σχεδιασμό. Η Withings αποκάλυψε επίσης το ScanWatch Light, το πιο προσιτό wearable της.

Η ομάδα του Techblog βρίσκεται στην IFA 2023 μαζί με το You.gr

Το Withings ScanWatch 2 διαθέτει έναν νέο αισθητήρα θερμοκρασίας που μπορεί να αναλύει τη βασική θερμοκρασία του σώματoς κατά τη διάρκεια της ημέρας. Ακόμη, μπορεί να παρακολουθεί την υγεία της καρδιάς και να ανιχνεύει την κολπική μαρμαρυγή χρησιμοποιώντας έναν αναβαθμισμένο αισθητήρα PPG, να παρακολουθεί τα επίπεδα οξυγόνου στο αίμα, τον ύπνο, τον εμμηνορροϊκό κύκλο και πολλά άλλα.

Αυτές οι δυνατότητες υποστηρίζονται από διάρκεια ζωής μπαταρίας 30 ημερών, επομένως δεν θα χρειάζεται να ανησυχείτε για το ScanWatch 2 ενώ ταξιδεύετε για λίγες μέρες ή εβδομάδες.

Η Withings προσφέρει το ScanWatch 2 σε διαστάσεις 38mm και 42mm, με οθόνη OLED 0,63″ σε κλίμακα του γκρι μέσα σε μια θήκη από ανοξείδωτο χάλυβα. Η πρόσοψη του ρολογιού προστατεύεται από sapphire glass και διαθέτει κορώνα από ανοξείδωτο χάλυβα.

Οι προπαραγγελίες για το Withings ScanWatch 2 έχουν ξεκινήσει στον ιστότοπο της εταιρείας για 350 $. Θα είναι διαθέσιμο σε Ασημί Μαύρο, Ασημί Λευκό, Ασημί Μαύρο και Ροζ Χρυσό. Η διαθεσιμότητα θα επεκταθεί σε περισσότερα καταστήματα από τον Οκτώβριο του 2023.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό