24 C
Athens
Κυριακή, 16 Ιουνίου, 2024

WhatsApp: Θα επιτρέπει την μεταφορά συνομιλιών σας

Ειδήσεις Ελλάδα

Την έναρξη εργασιών έχει κηρύξει εδώ και καιρό το WhatsApp με σκοπό να επιτραπεί η εύκολη μεταφορά συνομιλιών μεταξύ Android και iOS . Παρόλο που το WhatsApp δεν έχει ξεκινήσει ακόμη τη μετεγκατάσταση συνομιλίας, όμως το αξιόπιστο site WABetaInfo εντόπισε μια άλλη αλλαγή που θα επιτρέψει στους χρήστες να μεταφέρουν τις συνομιλίες σε έναν νέο αριθμό τηλεφώνου.

Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε, το WhatsApp σας επιτρέπει να μεταφέρετε συνομιλίες στην ίδια πλατφόρμα και όχι σε διαφορετικές πλατφόρμες. Ως εκ τούτου, η δυνατότητα μεταφοράς συνομιλίας μεταξύ πλατφορμών ήταν ήδη μια αναμενόμενη δυνατότητα του WhatsApp για το 2021, αλλά τώρα, ακούγεται πως το WhatsApp προσφέρει περισσότερη ευελιξία στη διαδικασία που θα ευχαριστεί τους χρήστες που συχνά αλλάζουν smartphone.

Όπως μπορείτε να δείτε στην παρακάτω εικόνα, το WhatsApp θα προσθέσει ένα νέο εργαλείο “Μεταφοράς σε διαφορετικό αριθμό τηλεφώνου”. Το καλύτερο είναι ότι αυτή η μεταφορά περιλαμβάνει τόσο το ιστορικό συνομιλιών όσο και τα πολυμέσα. Ωστόσο, όπως σημειώνει το WABetaInfo , δεν θα μπορείτε να κάνετε μεταφορά των συζητήσεων ανά πάσα στιγμή, αλλά μόνο όταν συνδέετε σε ένα νέο τηλέφωνο τον WhatsApp λογαριασμό σας.

Το WhatsApp δεν έχει ξεκινήσει ακόμη να προσφέρει το feature σε Android και iOS. Προς το παρόν, θα πρέπει να περιμένουμε έως ότου η εταιρεία που ανήκει στο Facebook να οριστικοποιήσει τη δυνατότητα μετεγκατάστασης συνομιλίας και αρχίσει να προσφέρει το νέο χαρακτηριστικό σε χρήστες που δοκιμάζουν την έκδοση beta.

[via]

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό