22.3 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Webinar φορολογίας αγροτών – Συμβολαιακή γεωργία και myDATA

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο κόμβος διοργανώνει ενημερωτικό σεμινάριο φορολογίας των αγροτών με τον Γιώργο Παπαδημητρίου και τον Κώστα Νιφορόπουλο.

Το σεμινάριο διοργανώνεται την Πέμπτη 04 Μαΐου 2023, ώρα 17:30.ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΑ: Φορολογικές δηλώσεις αγροτών: Οι νέοι κωδικοί στα έντυπα Ε3 και Ε1 «Συμβολαιακή Γεωργία»: Απαλλαγή από τον φόρο εισοδήματος, κατά 50%, στην περίπτωση φυσικών προσώπων, κατά κύριο επάγγελμα αγροτών (Ν. 4935/2022 άρθρα 15 και 16) Υπαγόμενες περιπτώσεις και προϋποθέσεις Διαδικασία και τα δικαιολογητικά για τη χορήγηση της απαλλαγής Ελάχιστο περιεχόμενο των συμβάσεων «Συμβολαιακής Γεωργίας» Επιδοτήσεις: Κατηγορίες και φορολογική αντιμετώπιση Εκπιπτόμενες δαπάνες στα αγροτικά εισοδήματα Φορολογικοί έλεγχοι σε αγρότες – Αποφάσεις ΔΕΔ. Διαβίβαση παραστατικών, που αφορούν αγρότες στη πλατφόρμα myDATA.

Υπενθυμίζουμε στους συναδέλφους την υπηρεσία παρακολούθησης όλων των διαδικτυακών σεμιναρίων που
θα πραγματοποιηθούν από τον κόμβο, για ένα έτος, με τα γνωστά σε όλους
πλεονεκτήματα της διαδραστικής μας πλατφόρμας, με τη σφραγίδα και την
εγκυρότητα που μόνο το TAXHEAVEN και οι εισηγητές του μπορούν να εγγυηθούν.Πληροφορίες για τα προγραμματιζόμενα σεμινάρια στην πορεία του έτους μπορείτε να βλέπετε από εδώ.Εγγραφή μπορείτε να κάνετε από την κεντρική σελίδα του κόμβου.

Εισηγητές:Παπαδημητρίου ΓεώργιοςΦοροτεχνικός, Πρόεδρος Σ.Ε.Ε.Λ.Φ.Ο. Καρδίτσας

Νιφορόπουλος ΚωνσταντίνοςΟρκωτός Ελεγκτής – Λογιστής. – Μέλος της ΩΡΙΩΝ ΟΡΚΩΤΟΙ ΕΛΕΓΚΤΕΣ ΛΟΓΙΣΤΕΣ ΑΕ – Μέλος της επιστημονικής ομάδας Taxheaven

Επιστημονική ομάδα κόμβου:Στο σεμινάριο θα παρίστανται αρκετά μέλη της επιστημονικής ομάδας του κόμβου προκειμένου να απαντηθούν όσο το δυνατόν περισσότερα ερωτήματα.Κόστος συμμετοχής:Το κόστος παρακολούθησης για κάθε σεμινάριο είναι 35,00 ευρώ.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό