17.3 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Volvo EX30: Το μικρό ηλεκτρικό SUV που ανατρέπει τα δεδομένα

Ειδήσεις Ελλάδα

Το EX30 σχεδιάστηκε ως ένα ηλεκτρικό μοντέλο που ενσωματώνει όλες τις αξίες και τις τεχνολογίες που έχει εξελίξει όλα αυτά τα χρόνια η Volvo. Πρόκειται για το μοντέλο της μάρκας με το μικρότερο ενεργειακό αποτύπωμα, αλλά με τη μεγαλύτερη προοπτική για να γίνει δημοφιλές, μεταξύ αυτών που αναζητούν την είσοδό τους στην ηλεκτροκίνηση με την ποιότητα και την αξιοπιστία ενός Volvo.

Όλα όσα προσφέρει το Volvo EX30

Στα πλεονεκτήματα του EX30 συγκαταλέγονται τόσο οι δελεαστικές τιμές πώλησης (από 29.572 ευρώ, με την κρατική επιδότηση του «Κινούμαι Ηλεκτρικά 2»), όσο και το ότι μπορεί να καλύψει πλήρως τις ανάγκες του πρώτου, βασικού αυτοκινήτου. Άλλωστε, οι διαστάσεις του αμαξώματος (μήκος 4,23 μέτρα, πλάτος, 1,83 και ύψος 1,55 μέτρα) διασφαλίζουν τόσο την ευελιξία στους δρόμους της πόλης, όσο και τους μεγάλους χώρους για επιβάτες και αποσκευές.

Ταυτόχρονα, το EX30 είναι ένα πραγματικά ελκυστικό SUV με μινιμάλ και ιδιαίτερα μοντέρνο σχεδιασμό που ευθυγραμμίζεται πλήρως με την εκλεπτυσμένη εικόνα των Volvo. Στα ιδιαίτερα γνωρίσματά του συγκαταλέγεται τόσο η κομψή, κλειστή μάσκα του όσο και τα κομψά φωτιστικά του σώματα. Μάλιστα, το εσωτερικό του πιο μικρού μοντέλου στη γκάμα της Volvo -το EX30 είναι σχεδόν 21,0 εκατοστά πιο μικρό από το XC40- είναι απόλυτα εναρμονισμένο με το μινιμάλ στυλ του αμαξώματος.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό