18.3 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Volvo EM90 – Διευρύνει με ξεχωριστό τρόπο την γκάμα της Volvo

Ειδήσεις Ελλάδα

Το νέο αμιγώς ηλεκτρικό premium MPV, το Volvo EM90, δεν σχεδιάστηκε μόνο για να είναι ένα άνετο σαλόνι σε κίνηση και ένα αυτοκίνητο που σας παρέχει χώρο για ζωή με τους αγαπημένους σας. Είναι, επίσης, ένα αυτοκίνητο που διευρύνει την απήχηση της Volvo και εκπληρώνει ακόμη περισσότερες από τις ανάγκες των πελατών. Το EM90 είναι μία απόδειξη των μεγάλων δυνατοτήτων να καινοτομούμε και να καλύπτουμε ειδικές απαιτήσεις της αγοράς. Η κατηγορία των πολυμορφικών οχημάτων (MPV) γίνεται όλο και πιο δημοφιλής τα τελευταία χρόνια, ιδιαίτερα σε πολλές περιοχές της Ασίας. Αυτός είναι ένας από τους κύριους λόγους για τους οποίους το EM90 ξεκινά αρχικά να διατίθεται στην Κίνα, την μεγαλύτερη αγορά αυτοκινήτων στον κόσμο. Μετά την παρουσίαση του ήδη βραβευμένου μικρού SUV, του αμιγώς ηλεκτρικού EX30, νωρίτερα μέσα στη χρονιά, το EM90 αντιπροσωπεύει τη δεύτερη επέκταση της προϊοντικής γκάμας σε σύντομο χρονικό διάστημα. Τόσο το EX30 όσο και το EM90 θα βοηθήσουν την Σουηδική εταιρία να απευθυνθεί σε νέο κοινό, να καλύψει μεγαλύτερο εύρος της παγκόσμιας αγοράς αυτοκινήτων και να πετύχει αυξημένες πωλήσεις με μεγαλύτερη κερδοφορία.

Επιπλέον, το EM90 ισχυροποιεί τη δέσμευσή της Volvo να είναι ένας κατασκευαστής αμιγώς ηλεκτρικών αυτοκινήτων έως το 2030. Στα επόμενα χρόνια, θα παρουσιάσει μία ολόκληρη οικογένεια από νέα αμιγώς ηλεκτρικά μοντέλα Volvo, ανταποκρινόμενη σε όλα όσα προσδοκούν οι υποψήφιοι αγοραστές από ένα Volvo με μηδενικές εκπομπές ρύπων. Παρόλο που η κατηγορία των MPV είναι νέα για την Volvo, η ιδέα  της πολυχρηστικότητας υπάρχει στην ιστορία της μάρκας. Στην πραγματικότητα, το Volvo Duett του 1953 εξελίχθηκε ειδικά ως ένα πολυχρηστικό και ευρύχωρο αυτοκίνητο, πολλά χρόνια προτού δημιουργηθεί επίσημα η κατηγορία των MPV. Αποτελώντας μία σημαντική στιγμή στην πλούσια κληρονομιά της, το Duett γιορτάζει φέτος τα 70ά του γενέθλια και εξακολουθεί να είναι περιζήτητο ανάμεσα στους συλλέκτες και τους φανατικούς φίλους των μοντέλων Volvo. Υπήρξε δημοφιλές τόσο για τις οικογένειες όσο και για τους επαγγελματίες στη Σκανδιναβία και τις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής.

Στις δεκαετίες που ακολούθησαν, το Duett ενέπνευσε την παγκοσμίου φήμης σειρά των στέισον βάγκον , ενώ αποτέλεσε εξίσου σημαντική πηγή έμπνευσης για τους σχεδιαστές, όταν ξεκίνησαν να δουλεύουν πάνω στο EM90. Το EM90 αποτελεί μία σημαντική προσθήκη στο αμιγώς ηλεκτρικό  πορτφόλιο και θα υποστηρίξει τη θέση της εταιρίας ως μίας εκ των ταχύτερα αναπτυσσόμενων εταιρειών στην κατηγορία των premium αμιγώς ηλεκτρικών αυτοκινήτων. Παρόλο που η κατηγορία των premium MPV στην Κίνα είναι σήμερα σχετικά μικρή, είναι σημαντική. Και, στο πνεύμα του Duett, το EM90 χρησιμεύει ως όχημα διπλού σκοπού για τους κατόχους του. Το Volvo EM90 διατίθεται αρχικά στην Κίνα, όπου είναι πλέον διαθέσιμο για προ-παραγγελίες.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό