23.5 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Vogue World Paris: Οι γαλλικοί οίκοι μόδας στο πιο λαμπερό fashion show ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων στο Παρίσι

Ειδήσεις Ελλάδα

Το περιοδικό μόδας Vogue ενώνει τις δυνάμεις του με κορυφαίους οίκους μόδας της Γαλλίας για ένα μοναδικό fashion show ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων στο Παρίσι.

Η αρχισυντάκτρια της Vogue Anna Wintour δήλωσε στο AFP ότι το υπαίθριο σόου θα είναι «ένας συνδυασμός επίδειξης μόδας, ψυχαγωγίας και παραστάσεων… και κάποιων εκπλήξεων».

Τo fashion show θα πραγματοποιηθεί στις 23 Ιουνίου -Διεθνής Ολυμπιακή Ημέρα – περίπου ένα μήνα προτού η πόλη φιλοξενήσει τους Αγώνες.

Μεταξύ των οίκων που θα συμμετέχουν είναι οι Jacquemus και Balmain, καθώς και ο Louis Vuitton, διευθυντής δημιουργικού του οποίου είναι ο σταρ της hip – hop Pharell Williams.

«Είναι σπάνιο να είμαστε μαζί έτσι» είπε ο Olivier Rousteing, διευθυντής δημιουργικού του Balmain, στη συνέντευξη Τύπου για την ανακοίνωση της εκδήλωσης.

«Η κατάληψη της Πλατείας Βεντόμ πρέπει να πω ότι είναι αρκετά θρυλική» είπε ο Pharell Williams προσθέτοντας ότι η επίδειξη θα αναδείξει «το αληθινό γαλλικό στυλ – αυτό που βλέπουμε στην πασαρέλα, αυτό που βλέπουμε στις λεωφόρους – σε ένα πνεύμα χωρίς αποκλεισμούς.

Τo fashion show σχεδιάζεται ως φόρος τιμής στα 100 χρόνια γαλλικής μόδας, καθώς συμπληρώνεται ένας αιώνας από την τελευταία φορά που η πόλη φιλοξένησε τους Αγώνες το 1924.

Κάθε δεκαετία της γαλλικής μόδας θα συνδυάζεται με Ολυμπιακά αθλήματα, από στίβο και ποδηλασία μέχρι breakdancing και taekwondo.

Η Anna Wintour περιέγραψε το σόου ως το τρίτο «παγκόσμιο γεγονός» της Vogue, μετά τις εκδηλώσεις μεγάλης κλίμακας στη Νέα Υόρκη και το Λονδίνο που οργάνωσε το περιοδικό.

Η τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων του Παρισιού θα πραγματοποιηθεί στις 26 Ιουλίου στον ποταμό Σηκουάνα.

 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό