16.6 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

vivo X Fold 3: Πραγματικές φωτογραφίες δείχνουν πως μετατρέπεται σε υπολογιστή Mac

Ειδήσεις Ελλάδα

Το vivo X Fold 3 αναμένεται να έρθει με ανανεωμένο σχεδιασμό και πλέον έχουμε τις πρώτες πραγματικές εικόνες από το επερχόμενο foldable της κινεζικής εταιρείας.

Ο γνωστός leaker Ice Universe δημοσίευσε φωτογραφίες στο προφίλ του στο Weibo, αποκαλύπτοντας μια δυνατότητα έκπληξη! Το vivo X Fold 3 θα μπορεί να συνδεθεί εξ αποστάσεως με υπολογιστή Mac.

Η διεπαφή χρήστη μπορεί επίσης να χωρίσει την οθόνη, μετατρέποντας το κάτω μέρος σε πληκτρολόγιο. Ακόμα, εντοπίστηκαν και άλλες αλλαγές στο πλαίσιο της συσκευής. Τα πλαϊνά θα είναι λιγότερο κυρτά από ότι προηγουμένως και το κάτω ηχείο στην εξωτερική πλευρά θα είναι επίσης διαφορετικό. Η μπροστινή κάμερα στην εσωτερική οθόνη βρίσκεται τώρα στην επάνω δεξιά γωνία.

Ενδιαφέρον παρουσιάζει και το επίπεδο κουμπί λειτουργίας, το οποίο πιθανότατα σημαίνει ότι λειτουργεί και ως σαρωτής δακτυλικών αποτυπωμάτων. Ωστόσο, το X Fold 3 είχε αισθητήρες κάτω από τις δύο οθόνες, πράγμα που σημαίνει ότι αυτό το X Fold3 είναι πιθανώς μια πιο προσιτή έκδοση, ενώ μια έκδοση Pro θα μπορούσε να διατηρήσει τους σαρωτές UD.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό