18.2 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Verstappen: Ο Lando Norris είναι ο καλύτερος φίλος μου στο grid

Ειδήσεις Ελλάδα

Σε πρόσφατη συνέντευξή του, ο Max Verstappen αποκάλυψε πως θεωρεί τον Lando Norris τον καλύτερο φίλο του στο grid, λέγοντας:
Τα πάω πολύ καλά με τον Lando γιατί είναι απλά ο εαυτός του και είναι φυσιολογικός. Είναι ο καλύτερος φίλος μου στο grid. Λατρεύει αυτό που κάνει.
Μπορούσα να δω ξεκάθαρα πριν από χρόνια στα καρτ ότι ήταν πολύ γρήγορος, αν και ποτέ δεν αγωνιστήκαμε ο ένας εναντίον του άλλου. Όλα του ήρθαν πραγματικά φυσικά ως οδηγός. Οι καλές εμφανίσεις δεν ήταν τυχαίες, δεν είχε πολλά ατυχήματα. Ήταν πάντα στη κορυφή.

Έτσι ήταν ξεκάθαρο πως θα βρισκόταν εδώ [στη Formula 1]. Μερικοί άνθρωποι είναι γρήγοροι, αλλά δεν ξέρουν γιατί ή πώς να το εξηγήσουν. Ο Lando ξέρει τι κάνει και αυτό είναι καλό για τη McLaren. Όταν μπήκε για πρώτη φορά στη Formula 1 ήταν λίγο συντετριμμένος.
Ο Lando μπορεί να είναι λίγο ντροπαλός, αλλά είναι ένας πολύ καλός τύπος και μπορείτε να δείτε, από το πρώτο έτος έως τώρα, πώς έχει μεγαλώσει ως άνθρωπος και αυτό βοηθά την απόδοσή του επειδή έχει μεγαλύτερη εμπιστοσύνη στον εαυτό του.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό