19 C
Athens
Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024

Valhalla, νέο teaser trailer για το spin-off του Vikings

Ειδήσεις Ελλάδα

Η επιστροφή των Βίκινγκς πλησιάζει και το νέο teaser trailer για το sequel Vikings: Valhalla μαγνητίζει το ενδιαφέρον των fans οι οποίοι θα μπορέσουν να απολαύσουν το πρώτο επεισόδιο στις 25 Φεβρουαρίου 2022 στο Netflix.

Οι Βίκινγκς έχουν στραμμένο το βλέμμα τους προς την Αγγλία – αλλά οι προστάτες της χώρας δεν έχουν σκοπό να επιτρέψουν την εισβολή τους με μία επική και αιματηρή σύγκρουση δυνάμεων να εκτυλίσσεται στο trailer.

Η σειρά είναι το sequel της δημοφιλούς σειράς Vikings που προβλήθηκε από το 2013 έως το 2020 και επικεντρωνόταν στον Ragnar Lothbrok (Travis Fimmel). To Vikings: Valhalla διαδραματίζεται 100 χρόνια αργότερα από τα γεγονότα της πρωτότυπης σειράς.

Η επίσημη σύνοψη της πλοκής αναφέρει:

Καθώς οι εντάσεις μεταξύ των Βίκινγκς και των Άγγλων βασιλιάδων φτάνουν σε ένα αιματηρό οριακό σημείο και καθώς οι ίδιοι οι Βίκινγκς συγκρούονται για τις αντικρουόμενες χριστιανικές και παγανιστικές πεποιθήσεις τους, αυτοί οι τρεις Βίκινγκς ξεκινούν ένα επικό ταξίδι που θα τους μεταφέρει στους ωκεανούς και σε πεδία μάχης, από το Kattegat μέχρι την Αγγλία, καθώς αγωνίζονται για επιβίωση και δόξα.

Η νέα σειρά ακολουθεί τους θρυλικούς Βίκινγκς Leif Eriksson (Sam Corlett), την αδελφή του Freydis Eriksdotter (Frida Gustavsson) και τον πρίγκιπα Harald Sigurdsson (Leo Suter). Στο cast θα δούμε επίσης τον Bradley Freegard ως King Canute, τον Bosco Hogan ως Æthelred the Unready και την Laura Berlin ως Emma of Normandy.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό