18.9 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

US Open: Οι Παπαμιχαήλ και Γραμματικοπούλου στη μάχη των προκριματικών

Ειδήσεις Ελλάδα

Οι Δέσποινα Παπαμιχαήλ και Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου έμαθαν την αντίπαλό τους στον 1ο γύρο των προκριματικών του US Open.

Μετά την επιτυχία τους με την κατάκτηση του τίτλου στο διπλό γυναικών στο Μπαρανκίγια της Κολομβίας, οι Δέσποινα Παπαμιχαήλ και Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου βρίσκονται στη Νέα Υόρκη για τη συμμετοχή τους στα προκριματικά του US Open, που αρχίζουν το απόγευμα της Τρίτης (22/8).

Οι δύο Ελληνίδες παίκτριες θα αγωνιστούν την Τετάρτη (23/8). Η Δέσποινα Παπαμιχαήλ, Νο.193 στον κόσμο, στο πλαίσιο του 1ου γύρου θα αντιμετωπίσει τη Γερμανίδα, Γιούλε Νιεμάγιερ, Νο.4 στο ταμπλό και Νο.89 στον κόσμο.

Η Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου (Νο.247) θα παίξει με την Χαρούκα Κατζί από την Ιαπωνία, Νο.222 στην παγκόσμια κατάταξη, για την πρώτη από τις τρεις απαιτούμενες νίκες που οδηγούν στο κυρίως ταμπλό.

Η 26χρονη Γραμματικοπούλου τα είχε καταφέρει το 2021, μάλιστα στον 1ο γύρο είχε νικήσει τη Ρωσίδα, Άννα Μπλίνκοβα με 6-3, 6-2, για να ηττηθεί στη συνέχεια από την Ελίζ Μέρτενς με 6-2, 6-2.

Η Παπαμιχαήλ θα αγωνιστεί για 3η φορά στα προκριματικά του US Open και για 3η συνεχόμενη χρονιά. Η καλύτερη προσπάθειά της ήταν το 2021, όταν είχε φτάσει ως τον 2ο γύρο.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό