20.2 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Urbanista Malibu: Το ηχείο Bluetooth που δε θα χρειαστεί να φορτίσεις [IFA 2023]

Ειδήσεις Ελλάδα

H σουηδική Urbanista, η οποία έγινε γνωστή επειδή ενσωματώνει την ηλιακή ενέργεια στα προϊόντα της κάνοντας περιττή τη φόρτιση για τους περισσότερους χρήστες, παρουσίασε το νέο της ηχείο στην IFA 2023. Πρόκειται για το Urbanista Malibu, ένα ηχείο Bluetooth εξωτερικού χώρου που έχει τη δυνατότητα να μην ξεμείνει ποτέ από μπαταρία.

Η ομάδα του Techblog βρίσκεται στην IFA 2023 μαζί με το You.gr

Το Malibu είναι εξοπλισμένο με ένα ηλιακό πάνελ Powerfoyle, εύκαμπτο και απίστευτα λεπτό, δημιουργία της Exeter, μιας άλλης σουηδικής εταιρείας που παράγει τα πάνελ στην εγχώρια αγορά. Πέρα από το να φαίνεται κομψό και να συνδυάζεται αβίαστα με τη σχεδίαση του ηχείου, αυτό το πάνελ έχει επίσης το πλεονέκτημα ότι είναι ανθεκτικό στο νερό και τη σκόνη, με πιστοποίηση IP67.

Πίσω από το σχεδιασμό του ηχείου υπάρχει σκέψη. Ο τρόπος με τον οποίο είναι τοποθετημένα τα κουμπιά στο επάνω μέρος, ακριβώς στο χείλος του ηλιακού πάνελ, έχει σκοπό να καθοδηγήσει τους ανθρώπους ώστε να τοποθετήσουν τη συσκευή με το ηλιακό πάνελ στραμμένο προς τα επάνω.

Όπως και τα προηγούμενα ηλιακά προϊόντα της Urbanista, μπορείτε να παρακολουθείτε πόσο γρήγορα φορτίζει μέσω ηλιακής ενέργειας μέσω της συνδεδεμένης εφαρμογής του, βοηθώντας σας να το τοποθετήσετε ώστε να αποκομίζει βέλτιστα όσο το δυνατόν περισσότερη ενέργεια. Υπάρχει ένα όριο στην χρήση που μπορείτε να κάνετε βασιζόμενοι μόνο στην ηλιακή ενέργεια και δεδομένου ότι το κουτί αντλεί εκθετικά περισσότερη ισχύ σε υψηλότερες ρυθμίσεις έντασης, ενδέχεται να μη σας φτάσει αυτός ο τρόπος άντλησης ενέργειας. Για αυτές τις περιπτώσεις που θέλετε να το παρακάνετε π.χ. να ακούσετε δυνατά μουσική για πολλή ώρα, υπάρχει θύρα φόρτισης USB-C. Όσον αφορά τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας, η Urbanista υπόσχεται «απόθεμα μπαταρίας για όλη την ημέρα».

Σύμφωνα με την εταιρεία, η σχεδίαση του ήχου δεν έχει οριστικοποιηθεί, γίνονται ακόμα τροποποιήσεις και προσαρμογές στις τελικές ρυθμίσεις του ισοσταθμιστή. Αλλά, σίγουρα, είναι σε καλό δρόμο.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό