17.4 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Tributo Italiano, νέα ειδική έκδοση για Tonale, Giulia και Stelvio

Ειδήσεις Ελλάδα

Αποτελώντας την επιτομή της σπορ τεχνογνωσίας που διαθέτει η ιταλική μάρκα, οι εκδόσεις Tributo Italiano των Tonale, Giulia και Stelvio αποτίνουν φόρο τιμής στη σπορ υπόστασή της.

Η νέα σειρά αποτελεί την κορυφαία έκδοση εξοπλισμού για κάθε μοντέλο και διατίθεται αποκλειστικά στα χρώματα της ιταλικής σημαίας (Rosso Alfa, Verde Montreal και Bianco Alfa), σε συνδυασμό με μαύρη οροφή. Η ιταλική σημαία κοσμεί και τα καπάκια των εξωτερικών καθρεφτών ενώ υπάρχουν πολλές ακόμα λεπτομέρειες ειδικές για την περίσταση. Το «V» του Scudetto έχει μαύρο φινίρισμα στις Giulia και Stelvio, ενώ στην Tonale είναι σε «Dark Miron».

Όσο για τις ζάντες, είναι 21 ιντσών στη Stelvio, νέας σχεδίασης 19 ιντσών στην Giulia και 20 στην Tonale, ταιριάζοντας σε κάθε περίπτωση ιδανικά με τις κόκκινες δαγκάνες των φρένων. Ειδικά δε για την περίπτωση της Tonale, είναι η πρώτη φορά που σχεδόν όλα τα διακοσμητικά φιλέτα είναι βαμμένα στο χρώμα του αμαξώματος και όχι μαύρα.

Αντίστοιχης φιλοσοφίας είναι οι αλλαγές και στην καμπίνα των Tributo Italiano. Για την ακρίβεια, τα νέα σπορ καθίσματα έχουν μαύρες διάτρητες επενδύσεις με κόκκινες ραφές, ενώ στα εμπρός προσκέφαλα υπάρχει το logo της σειράς. Κόκκινες ραφές υπάρχουν επίσης στο ταμπλό και τις πόρτες, ενώ στην Tonale υπάρχουν νέα διακοσμητικά φιλέτα στο ταμπλό, μαζί με ατμοσφαιρικό φωτισμό και το σήμα της εταιρείας.

Σε ό,τι έχει να κάνει με τον εξοπλισμό άνεσης των Tributo Italiano, είναι περισσότερο από πλούσιος και περιλαμβάνει μέχρι θερμαινόμενο τιμόνι και υψηλής απόδοσης ηχοσύστημα της Harman Kardon με 14 ηχεία.

Τα μηχανικά μέρη δεν έχουν καμία διαφορά συγκριτικά με τις υπόλοιπες Tonale, Giulia και Stelvio, ενώ αξίζει να υπογραμμιστεί ότι τα ηλεκτρονικά ελεγχόμενα αμορτισέρ ανήκουν στο βασικό εξοπλισμό. Έτσι, το Alfa Active Suspension system εξασφαλίζει την επιλογή μεταξύ της σπορ απόδοσης ή της απόλυτης άνεσης με το πάτημα ενός κουμπιού.

Κοινό παρονομαστή για τα τρία μοντέλα στις εκδόσεις Tributo Italiano αποτελούν και τα κορυφαία συστήματα υποβοήθησης της οδήγησης, που περιλαμβάνουν έως και Αυτόνομη Οδήγηση επιπέδου 2, προκειμένου η συναρπαστική οδηγική εμπειρία να συνοδεύεται από απαράμιλλο επίπεδο ασφάλειας κάτω από όλες τις συνθήκες.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό