24.8 C
Athens
Κυριακή, 12 Μαΐου, 2024

Toyota Land Cruiser, Audi Q7 & VW Touareg vs Land Rover

Ειδήσεις Ελλάδα

Έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε τα SUV να μονομαχούν σε αγώνες drag, μέχρι που κάποιοι έχουμε ξεχάσει ότι αυτά τα τεράστια αυτοκίνητα είναι πιο κατάλληλα για το χώμα παρά για τις πίστες.

Ως εκ τούτου, είναι καλό να δούμε κάτι διαφορετικό, που προέρχεται από το CarWow. Αντί για τους συνηθισμένους αγώνες drag, τέσσερα SUV συναντήθηκαν σε ένα χλοώδες πεδίο για να δουν ποιο έχει τη μεγαλύτερη έλξη.

Οι υποψήφιοι είναι το Audi Q7, το Volkswagen Touareg, το Toyota Land Cruiser και το Land Rover Discovery. Φαίνεται δίκαιος ο αγώνας, αλλά ας περάσουμε πρώτα στους αριθμούς.

Τα Audi Q7 και Volkswagen Touareg είναι παρόμοια, κατασκευασμένα πάνω στην ίδια πλατφόρμα και με ίδιο κινητήρα, 3.0-λίτρων, V6 turbodiesel, που αποδίδει 285 ίππους (210 kW) και ροπή 600 Nm. Η διαφορά, ωστόσο, έγκειται στο συνολικό βάρος τους, όπου το Q7 είναι 95 κιλά βαρύτερο από το Touareg.

Όμως, τα γερμανικά SUV μπορούν να τα βάλουν με το βασιλιά, το Land Rover Discovery; Το Toyota Land Cruiser Invincible έχει ρόλο στο παιχνίδι έλξης;

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό