14.9 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Top 5 για Ολυμπιακό-Παναθηναϊκό σε followers

Ειδήσεις Ελλάδα

Ημέρα ντέρμπι (10/03) και προφανώς οι φίλοι του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού, σκέφτονται αποκλειστικά το μεταξύ τους παιχνίδι στο «Καραϊσκάκη» για την 1η αγωνιστική των play off της Super League. Ένα ματς με έντονο βαθμολογικό ενδιαφέρον, μιας και η διαφορά ανάμεσα στους δύο αντιπάλους είναι μόλις 1 βαθμού, με τον Ολυμπιακό να έχει 57 και τον ΠΑΟ 56.

Μπορεί η αγωνιστική διαφορά των δύο ομάδων να είναι μικρή, αλλά τι γίνεται όταν μιλάμε για τους ποδοσφαιριστές των δύο συλλόγων και το Instagram; Ποια ομάδα έχει το… πάνω χέρι στα social media; Το flash.gr έψαξε και βρήκε το Top 5 αθλητών που παίζουν στις δύο ομάδες και έχουν τους περισσότερους followers.

Οι «πράσινοι» έχουν περισσότερους παίκτες στην πεντάδα (3) ωστόσο η κορυφή είναι «ερυθρόλευκη». Αυτό γιατί στη θέση νούμερο 1, βρίσκεται ο Ροντινέι. ο δεξιός μπακ του Ολυμπιακού είναι… βασιλιάς κρίνοντας από τα νούμερα, μιας και έχει στο Instagram 2.6 εκατομμύρια followers, με τους Βραζιλιάνους να δείχνουν την αγάπη τους στον ίδιο, με πολλά σχόλια σε κάθε post.

Γενικά οι άνθρωποι στη Βραζιλία, έχουν μία ιδιαίτερη αγάπη με τα social media και το ποδόσφαιρο. Για αυτό και δεν ξαφνιαστήκαμε, όταν είδαμε πως στις θέσεις 2, 3 και 5, είναι άλλοι τρεις ποδοσφαιριστές από τη χώρα του καφέ. Με τα «πράσινα» πλέον, αναφερόμαστε στους Αράο, Μπερνάρ και Ούγκο.

Ο Αράο έχει ένα προφίλ γεμάτο Βραζιλιάνους αλλά και Τούρκους, μιας και είχε αγωνιστεί στη γειτονική μας χώρα. Ο πολύπειρος αμυντικός, έχει 1.9 εκατομμύρια ακολούθους στο IG και η 2η θέση του ανήκει. Όπως και στον Ροντινέι, έτσι και σε αυτόν, γίνεται… μάχη στα σχόλια κάτω από τα post.

Ο τρίτος «σελεσάο» της παρέας, είναι ο Μπερνάρ. Ο ίδιος, έχοντας περάσει και από την Premier League με τη φανέλα της Έβερτον, έχει φτιάξει ένα τρομερό όνομα στην ποδοσφαιρική Ευρώπη. Ο 31χρονος έχει 885 χιλιάδες followers και λογικά θα… φτάσει το μύριο μέχρι να ολοκληρώσει την καριέρα του.

Επιστροφή σε «ερυθρόλευκο» παίκτη και τον άνθρωπο… γκολ των τελευταίων εβδομάδων. Στην 4η θέση βρίσκεται ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί, ο οποίος είναι σε απίθανη αγωνιστική κατάσταση και πετυχαίνει το ένα γκολ μετά το άλλο. Ο Μαροκινός επιθετικός έχει 534 χιλιάδες ακολούθους στο IG και είναι ο μοναδικός Αφρικανός της λίστας.

Όπως σας είχαμε προϊδεάσει νωρίτερα, ο 5ος και τελευταίος είναι Βραζιλιάνος και παίζει στον Παναθηναϊκό. Ο λόγος για τον Βίτορ Ούγκο, ο οποίος ήρθε πριν από 2 μήνες στο «τριφύλλι». Ο 32χρονος έχει αγωνιστεί σε 8 παιχνίδια με την ομάδα του Τερίμ και έχει στο Instagram 494 χιλιάδες followers.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό