18.7 C
Athens
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

«Top παίκτης ο Μπερνάρ, πέρυσι είχαμε περισσότερη πίεση»

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Παναθηναϊκός έκανε ό,τι χρειάστηκε και με μία μαγευτική εμφάνιση του Μπερνάρ επικράτησε με 3-1 της Λαμίας στη «Λεωφόρο». Η ομάδα του Φατίχ Τερίμ ανέβηκε στην 2η θέση της Super League και βρίσκεται στο -1 από την πρωτοπόρο ΑΕΚ, ενώ είναι στο +1 από τον 3ο ΠΑΟΚ και στο +5 από τον 4ο Ολυμπιακό, αλλά οι δύο τελευταίοι έχουν κι ένα παιχνίδι λιγότερο.

Ο Χουάνκαρ πραγματοποίησε άλλη μία πολύ καλή εμφάνιση με το «τριφύλλι» στο στήθος και μας μίλησε μετά το τέλος της αναμέτρησης για τις διαφορές του περσινού πρωταθλήματος με του φετινού, το πόσο αγαπάει τον κόσμο του Παναθηναϊκού, ενώ αστειεύτηκε πως θα ήθελε να κρατήσει τον Μπερνάρ στον σύλλογο, αλλά αυτό – σαφώς – δεν περνάει από το χέρι του.

«Ήταν δύσκολο παιχνίδι, γνωρίζαμε από την αρχή πως η Λαμία θα αμυνόταν συνέχεια. Παίξαμε έξυπνα, είχαμε υπομονή, κρατήσαμε την κατοχή και εκμεταλλευτήκαμε τις ευκαιρίες μας. Με τους παίκτες που έχουμε στην επίθεση είναι πιο εύκολο για εμάς».

«Κορυφαίος παίκτης ο Μπερνάρ κι έχει κορυφαίο συμβόλαιο, δεν μπορώ να κάνω κάτι γι’ αυτό»

Ο Παναθηναϊκός φέτος ζει και αναπνέει για το πρωτάθλημα και αυτό το αντιλαμβάνεται κανείς εύκολα από το τι επικρατεί στην κερκίδα σε κάθε παιχνίδι. Οι «πράσινοι» βιώνουν συναισθήματα πίεσης και ενθουσιασμού παράλληλα, για να βάλουν «στοπ» στα 14 χρόνια αναμονής, με τον Χουάνκαρ να μας εξηγεί τι το διαφορετικό υπάρχει συγκριτικά με πέρυσι.

«Πέρυσι ήμασταν πρώτοι σε όλη τη διάρκεια της σεζόν και νομίζω πως είχαμε περισσότερη πίεση. Τώρα είναι διαφορετικά. Τέσσερις ομάδες είναι κοντά και μπορούν όλοι να πάρουν το πρωτάθλημα. Πρέπει να τα δίνουμε όλα σε κάθε φάση και να παίρνουμε τους τρεις βαθμούς κάθε εβδομάδα.

Πιστεύω πως μπορούμε να το κάνουμε. Εδώ με αγαπάνε πολύ και τους αγαπάω πολύ. Νομίζω πως δημιουργούμε μία πολύ ωραία ατμόσφαιρα και ο Παναθηναϊκός θα είναι για πάντα στην καρδιά μου».

Τέλος, δεν θα γινόταν να αφήσουμε τον Χουάνκαρ δίχως να τον έχουμε ρωτήσει για την εμφάνιση του Μπερνάρ. Ο Βραζιλιάνος έχει ήδη υπογράψει με την Ατλέτικο Μινέιρο για το επόμενο καλοκαίρι και ο Ισπανός αριστερός μπακ μας μίλησε για το εξαιρετικό του ήθος ως άνθρωπος, αλλά και για τον αναπόφευκτο «αποχαιρετισμό».

«Το ξέραμε από την πρώτη μέρα τι παίκτης είναι ο Μπερνάρ. Και φυσικά δεν είναι μόνο οι ποδοσφαιρικές του ικανότητες, σαν άνθρωπος γενικότερα είναι καταπληκτικός. Έχουμε πολύ καλή σχέση και ανθρώπους σαν κι αυτόν τους ”κρατάω” πέρα από τον χώρο του ποδοσφαίρου.

Ξέρουμε πως είναι ένας κορυφαίος παίκτης και έχει ένα κορυφαίο συμβόλαιο, οπότε εγώ δεν μπορώ να κάνω κάτι γι’ αυτό (γέλια)».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό