20.2 C
Athens
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

To SLAMDUNK διοργάνωσε το απόλυτo μπασκετικό event “Made in Sepolia”

Ειδήσεις Ελλάδα

Eνα μοναδικό μπασκετικό πάρτι πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο όπου ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έκανε τα πρώτα του μπασκετικά βήματα, στο μέρος που πλέον έχει μετατραπεί σε μνημείο πολιτισμού και αθλητισμού.

Το SLAMDUNK, με αφορμή την κυκλοφορία του Signature Shoe Nike Zoom Freak 5 “Made in Sepolia” , λίγο πριν από την έναρξη της σεζόν σε Euroleague και NBA, διοργάνωσε μια exclusive εκδήλωση που τα είχε όλα! Από διαγωνισμούς μέχρι street art, μουσική και και basketball challenges σε μία όμορφη, δροσερή, φθινοπωρινή βραδιά στην καρδιά των Σεπολίων, στα θρυλικά ανοιχτά γήπεδα του Τρίτωνα.

Το event συντόνισε και παρουσίασε ο δημοσιογράφος του SPORT24, Χάρης Σταύρου, ο οποίος γνωρίζοντας προσωπικά τον Γιάννη Αντετοκούνμπο μοιράστηκε τις δικές του εμπειρίες και ιστορίες από το πρώτο πρωτάθλημα του Greek Freak και από την πορεία του στο NBA.

Στη συνέχεια, ο αναγνωρισμένος street artist Same84, ο άνθρωπος που έχει δημιουργήσει το χαρακτηριστικό/iconic γκράφιτι του Γιάννη Αντετοκούνμπο στο γήπεδο των Σεπολίων, διηγήθηκε πώς γεννήθηκε η ιδέα για το γκράφιτι του Γιάννη, τις δυσκολίες που αρχικά αντιμετώπισε κατά την υλοποίησή του, καθώς και το πως αντλεί συνεχώς έμπνευση από τον αθλητισμό και το μπάσκετ. Φυσικά και για το πώς τροποποιεί συνεχώς το έργο του, το οποίο βρίσκεται πολύ κοντά σε ακόμη ένα που “ντύνει” μία πολυκατοικία ακριβώς δίπλα στα γηπεδάκια.

To μικρόφωνο πήρε κι ο ράπερ Phyrosun περιγράφοντας την αγάπη του για το άθλημα και την ραπ μουσική, ενώ μοίρασε τυχαία και 4 συλλεκτικές μπάλες μπάσκετ στο κοινό ώστε οι μοναδικοί τυχεροί να διαγωνιστούν σε ένα παιχνίδι knock-out. Ο μεγάλος νικητής του game κέρδισε το νέο Nike Zoom Freak 5 “Made in Sepolia” για να το φορέσει, να το απολαύσει και να κάνει τον… Αντετοκούνμπο μπαίνοντας στα παπούτσια του!

Η εκδήλωση έκλεισε με SLAMDUNK mocktails, special gifts προς όλους, και φυσικά με τον Phyrosun ο οποίος ξεσήκωσε μικρούς και μεγάλους με τις ρίμες του.

Αξίζει να αναφερθεί ότι το SLAMDUNK μαζί με τη Nike, εστιάζοντας πάντα στις τοπικές κοινότητες και στην υποστήριξή τους, προχώρησαν στη δωρεά μπασκετικών παπουτσιών για τους νεαρούς αθλητές του Τρίτωνα που προπονούνται στο γήπεδο των Σεπολίων με όνειρο να ακολουθήσουν κι αυτοί μία πορεία στο όσο το δυνατόν υψηλότερο επίπεδο του μπάσκετ.

To νέο Nike Zoom Freak 5 καθώς και μία πλούσια γκάμα μπασκετικών προϊόντων μπορείς εύκολα να τα ανακαλύψεις στο αυθεντικό κατάστημα Basketball SLAMDUNK στην Αθήνα, Ερμού 37 & Φωκίωνος 5 ή στο www.slamdunk.gr.

Facebook: www.facebook.com/slamdunkgr

Instagram: www.instagram.com/slamdunkgr

TIK TOK: www.tiktok.com/@slamdunk.gr

YouTube: www.youtube.com/@slamdunkgr4784

#slamdunkgr #madeinsepolia #GlorifyBasketball



Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό