23.8 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

To Samsung Galaxy AI έρχεται στα Galaxy S23, Z Fold 5, Z Flip 5 και Tab S9

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Samsung ανακοίνωσε ότι το Galaxy AI, η ολοκαίνουργια εμπειρία τεχνητής νοημοσύνης, θα φτάσει με το OneUI 6.1 σε περισσότερες συσκευές.

Η ενημέρωση θα είναι διαθέσιμη για τα τηλέφωνα από τη σειρά Galaxy S23, το Galaxy S23 FE και τα αναδιπλούμενα Z Fold 5 και Z Flip 5, αλλά και τη ναυαρχίδα της σειράς tablet της Samsung, το Galaxy Tab S9. Οι χρήστες θα αρχίσουν να λαμβάνουν την ενημέρωση από τα τέλη Μαρτίου.

Αναλυτικά οι συσκευές που θα δουν την ενημέρωση:

Galaxy S23Galaxy S23+Galaxy S23 UltraGalaxy S23 FEGalaxy Z Fold 5Galaxy Z Flip 5Galaxy Tab S9Galaxy Tab S9+Galaxy Tab S9 Ultra

Η νέα εμπειρία Galaxy AI συνδυάζει την τεχνητή νοημοσύνη on-device με την cloud-based για να φέρει ένα νέο πρότυπο για την τεχνητή νοημοσύνη για κινητά.

Ο TM Roh, Πρόεδρος και Επικεφαλής του Mobile eXperience Business στη Samsung δηλώνει ότι “στόχος μας με το Galaxy AI δεν είναι μόνο να πρωτοστατήσουμε σε μια νέα εποχή τεχνητής νοημοσύνης για κινητά, αλλά και να κάνουμε τους χρήστες πιο ισχυρούς κάνοντας την τεχνητή νοημοσύνη πιο προσιτή”.

Ο Roh υπογραμμίζει επίσης ότι αυτή είναι μόνο η αρχή του Galaxy AI και η Samsung σχεδιάζει να μεταφέρει την εμπειρία σε πάνω από 100 εκατομμύρια χρήστες Galaxy το 2024.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό