23.5 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

To Politia Tennis Club φιλοξένησε το δεύτερο λαμπερό Private Fashion Show του Bride’s by PTC

Ειδήσεις Ελλάδα

Μία βραδιά αφιερωμένη στην πιο σημαντική μέρα στη ζωή κάθε γυναίκας. 

Κάθε γυναίκα θέλει ο γάμος της να μοιάζει με μια μεγάλη γιορτή. Ένα πάρτι όπου θα μπορέσει να γιορτάσει με τον εκλεκτό της καρδιά της την κοινή τους αρχή, μαζί με την οικογένεια, τους φίλους και όλα τα σημαντικά πρόσωπα της ζωής της. Μέχρι, όμως, να φτάσουμε στη μεγάλη μέρα, όλες οι υποψήφιες νύφες πρέπει να περάσουν από τη διαδικασία της προετοιμασίας του γάμου τους. Και το πιο σημαντικό στοιχείο είναι φυσικά το bridal look.

Η επιλογή του σωστού νυφικού είναι το άλφα και το ωμέγα για κάθε υποψήφια νύφη και αυτή η εμφάνιση είναι στην οποία δεν πρέπει να κάνουμε εκπτώσεις. Γιατί όλες οι γυναίκες, ανεξάρτητα από το στυλ που έχουμε στην καθημερινότητά μας, ξέρουμε ήδη από πολύ μικρές τι νύφη θέλουμε να γίνουμε. Ρομαντική ή κλασική, bohemian ή minimal, σύγχρονη Σταχτοπούτα ή απόλυτα ενημερωμένη; Σε μία τόσο σημαντική στιγμή μας, λοιπόν, πρέπει να έχουμε δίπλα μας και τους σωστούς βοηθούς, που θα μας ακούσουν, θα κατανοήσουν τις ανάγκες μας και μαζί τους θα ανακαλύψουμε το νυφικό των ονείρων μας.

Και η boutique Bride’s by PTC είναι το επόμενο place to be για κάθε υποψήφια νύφη.

Το δεύτερο Private Fashion Show του Bride’s by PTC είναι γεγονός.

Μετά από μία άκρως επιτυχημένη πρεμιέρα το Private Fashion Show του Bride’s by PTC διοργανώθηκε για άλλη μία φορά στο Politia Tennis Club και υποδέχτηκε όλες τις υποψήφιες νύφες του 2024, σε ένα show γεμάτο λάμψη, ομορφιά και ξεχωριστές νυφικές δημιουργίες από τους κορυφαίους bridal οίκους του κόσμου. Η κυρία Μαριέττα Δροσοπούλου, ιδιοκτήτρια του Bride’s by PTC, διοργάνωσε μία άψογη βραδιάς μόδας, σε έναν από τους πιο elegant χώρους των βορείων προαστίων. Η κεντρική αίθουσα του Politia Tennis Club μετατράπηκε σε ένα εντυπωσιακό catwalk και καθώς οι καλεσμένοι έμπαιναν στο χώρο μπορούσαν πριν την έναρξη της επίδειξης να απολαύσουν ένα μικρό δείγμα της συλλογής.

Η κυρία Μαριέττα Δροσοπούλου.

Ο χώρος φωτίστηκε με εκατοντάδες λαμπάκια, δημιουργώντας ένα λαμπερό σκηνικό λίγο πριν την έναρξη του show. Το μακιγιάζ των μοντέλων επιμελήθηκε το γνωστό brand Bobbi Brown, δίνοντάς μας τις πρώτες ιδέες για το make up look μας.

Μία βραδιά που έκανε το όνειρο κάθε υποψήφιας νύφης πραγματικότητα.

Η έναρξη του show δεν άργησε να γίνει με τα μοντέλα να διαδέχονται το ένα το άλλο, παρουσιάζοντας μας μοναδικά νυφικά από τη συλλογή του Bride’s by PTC. Πολυτελείς δαντέλες και ονειρεμένο τούλι, ταφτάδες και μετάξι, sparkly υφάσματα και χειροποίητες λεπτομέρειες είναι μόνο κάποια από τα στοιχεία που ξεχώρισαν στα πρώτα σχέδια που παρουσιάστηκαν στο catwalk. Οι τάσεις στα bridal look του 2024 είναι τόσο μοναδικές, όσο και η κάθε νύφη, η οποία αναζητά το νυφικό των ονείρων της.

Παραμυθένια gowns με μεγάλους όγκους και ultra maxi πέπλα, strapless φορέματα σε slim γραμμή για τις νύφες που αγαπούν το διακριτικό στυλ αλλά και διαφάνειες που αποκαλύπτουν όσο ακριβώς δέρμα χρειάζεται. Όλα τα νυφικά που είδαμε στο catwalk του Bride’s by PTC είναι αποτέλεσμα μιας εξαιρετικής επιλογής από όλα τα κορυφαία bridal brands του κόσμου, που μπορεί κανείς να βρει τώρα στην Κηφισιά. Το λευκό, το off white και το blush συμπλήρωσαν μια χρωματική παλέτα που ανταποκρίνεται σε όλα τα γούστα. Tα κοσμήματα που συμπλήρωσαν τα looks στο catwalk ήταν από τον οίκο Ιμάνογλου, όλα επιλεγμένα με το προσωπικό εκλεπτυσμένο γούστο της bridal expert κας Μαριέττας Δροσοπούλου.

Αμέσως μετά την παρουσίαση των νυφικών οι καλεσμένοι απόλαυσαν και εκπληκτικά σχέδια βραδινών φορεμάτων για κάθε επίσημο κάλεσμα και όλες τις ιδιαίτερες περιστάσεις.

Τα catwalk looks που ξεχώρισαν.

Μετά το τέλος του show οι καλεσμένοι απόλαυσαν ένα χαλαρό cocktail party, όπου είχαν την ευκαιρία να δούνε και πάλι τη συλλογή αλλά και να μιλήσουν με την κυρία Μαριέττα Δροσοπούλου για τα τελευταία bridal trends και όλες τις λεπτομέρειες γύρω από τη σωστή επιλογή του νυφικού τους.

Εκτός από την επίδειξη των εντυπωσιακών νυφικών και φορεμάτων, έγινε και παρουσίαση premium προιόντων από τους Partners του Bride’s by PTC: Ιμάνογλου, Bobbi Brown, Molton Brown. Το ραντεβού ανανεώθηκε με χαρά για την επόμενη χρονιά, για τις μέλλουσες νύφες του 2025!

Οι λαμπεροί καλεσμένοι της βραδιάς:

Βρείτε τη boutique Bride’s by PTC και στο Instagram: brides_by_ptc

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό