20.4 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

To Nissan GT-R ίσως επιστρέψει ως ηλεκτρικό σεντάν!

Ειδήσεις Ελλάδα

Οι φήμες οργιάζουν σχετικά με τα σχέδια της Nissan για την επόμενη γενιά του GT-R, με τους ψιθύρους να αναφέρουν ότι θα μπορούσε να είναι ένα σπορ ηλεκτρικό σεντάν 760 ίππων.
Ενώ η Toyota εισάγει συνεχώς νέα μοντέλα στις ΗΠΑ, η Nissan βασίζεται στις δυνατότητες της υπάρχουσας γκάμας της για να ενισχύσει τις πωλήσεις της.
Παρά την προσέγγιση αυτή, η Nissan ανέφερε αύξηση των πωλήσεων κατά 25% κατά το πρώτο εξάμηνο του έτους.
Όσον αφορά το GT-R, η τρέχουσα έκδοση R35 έχει δεχθεί ανανέωση για την χρονιά που διανύουμε.
Ωστόσο, το R36 GT-R αναμένεται με ανυπομονησία και υπάρχουν εικασίες ότι η Nissan μπορεί να παραλείψει τα υβριδικά ή PHEV συστήματα κίνησης και να επιλέξει ένα αμιγώς ηλεκτρικό GT-R.
Οι αναφορές δείχνουν ότι η εταιρεία στοχεύει να ξεπεράσει τις προηγούμενες εκδοχές του GT-R, συμπεριλαμβανομένου του μοντέλου GT-R50 με 710 ίππους, χρησιμοποιώντας προηγμένη τεχνολογία μπαταριών στερεάς κατάστασης για να επιτύχει μια ιπποδύναμη 760 ίππων.
Επιπλέον, ο ψηφιακός καλλιτέχνης της Halo oto (σκίτσο του οποίου παρουσιάζουμε εδώ) οραματίζεται το GT-R της επόμενης γενιάς ως ένα τετράθυρο σεντάν υψηλών επιδόσεων, αποκλίνοντας από το δίθυρο κουπέ στυλ του προκατόχου του.
Αυτή η κίνηση θα ευθυγραμμιζόταν με το αρχικό Skyline GT-R, το οποίο ήταν διαθέσιμο τόσο σε κουπέ όσο και σε αμάξωμα σεντάν.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό