23.7 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

To iPhone SE 3 ξεκινά τις δοκιμές του σε συγκεκριμένες αγορές

Ειδήσεις Ελλάδα

Το iPhone SE 3 έχει φτάσει στην πρώτη αγορά στην οποία θα δοκιμαστεί και συγκεκριμένα στην αγορά της Ινδίας. Εντός του 2022, θεωρείται δεδομένο ότι θα μάθουμε όλες τις λεπτομέρειες για το νέο, προσιτό μοντέλο της οικογένειας iPhone.

H Apple φέρεται διατεθειμένη να δώσει έμφαση στο προσιτό της μοντέλο, παρά το γεγονός ότι έχει περάσει αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα από την προηγούμενη φορά που είχε παρουσιάσει ένα αντίστοιχο μοντέλο στην οικογένεια SE. H πιο πιθανή ημερομηνία παρουσίασης του νέου μοντέλου iPhone SE θα είναι κάποια στιγμή μέσα στην άνοιξη του 2022.

Οι κωδικοί αριθμοί τριών νέων μοντέλων smartphones της Apple έχουν εντοπιστεί στην Ινδία, κάτι που σημαίνει ότι έχουν ξεκινήσει οι δοκιμές των νέων μοντέλων στην περιοχή και σε πραγματικές συνθήκες. Η πολιτική της Apple είναι να γίνεται μία ευρεία δοκιμή, προτού να γίνει το λανσάρισμα στην αγορά.

Η Ινδία είναι μία περιοχή με πολύ μεγάλο αγοραστικό κοινό και ιδιαίτερο ενδιαφέρον από την πλευρά των καταναλωτών για Budget smartphones, οπότε η πραγματοποίηση των δοκιμών του iPhone SE εκεί είναι μία λογική κίνηση.

Μεγαλωμένος στην Πάτρα, ο Τάσος Παπανικολάου λατρεύει τα smartphones και οποιοδήποτε gadget μπορεί να κάνει την ζωή του πιο εύκολη και ευχάριστη. Σπουδάζει ηλεκτρολόγος – μηχανικός και συνεργάζεται με εταιρείες Stem στην Ισπανία.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό