17.4 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

To efood και Το Μη Κερδοσκοπικό Σωματείο «ΔΕΣΜΟΣ» στηρίζουν τις Εθελοντικές Ομάδες Δασοπυρόσβεσης

Ειδήσεις Ελλάδα

Το efood συνεχίζει δυναμικά τη στήριξή του στην κοινωνία

Το efood, θέτοντας στο επίκεντρο των δράσεών του την κοινωνική συνεισφορά μέσω του Προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης «Love Delivered», στέκεται για ακόμα μία φορά στο πλευρό των συνανθρώπων μας που βρίσκονται σε έκτακτη ανάγκη λόγω των πυρκαγιών που εκδηλώνονται σε όλη τη χώρα με πολύτιμους αρωγούς τους χρήστες της πλατφόρμας.

Σε συνεργασία με το Μη Κερδοσκοπικό Σωματείο «ΔΕΣΜΟΣ», το efood στηρίζει έμπρακτα τις προσπάθειες των Εθελοντικών Ομάδων Δασοπυρόσβεσης της χώρας, αναγνωρίζοντας το έργο που επιτελούν και προσφέροντας απαραίτητο εξοπλισμό ο οποίος χρειάζεται συνεχή ανανέωση λόγω της εκτεταμένης χρήσης.

Σε αυτήν τη μεγάλη προσπάθεια, η πλατφόρμα καλεί τους χρήστες της να συμβάλλουν στην ενίσχυση των ομάδων των εθελοντών δασοπυροσβεστών επιλέγοντας το ποσό που επιθυμούν να προσφέρουν είτε πατώντας στο banner που θα βρουν στο efood, είτε κάνοντας την παραγγελία τους και δωρίζοντας 1€.

Στο πλαίσιο του «Love Delivered» το efood έχει ήδη σταθεί φέτος σημαντικός αρωγός στο σπουδαίο έργο του Σώματος Εθελοντών Πυροσβεστών Αφιδνών (ΣΕΑΔ), προσφέροντας το ποσό των 20.000€ για την κάλυψη των λειτουργικών του εξόδων, ενώ βρέθηκε από την πρώτη στιγμή δίπλα στον αγώνα των πυροσβεστών στον Μαρκόπουλο, αλλά και στους πληγέντες κατοίκους της Μάνδρας, προσφέροντας γεύματα τις δύσκολες αυτές ημέρες.

Το efood συνεχίζει δυναμικά τη στήριξή του στην κοινωνία ενεργοποιώντας τους χρήστες της πλατφόρμας του με σκοπό την άμεση παροχή βοήθειας σε έκτακτες ή διαρκείς ανάγκες με την ελπίδα να προσφέρει σε όλους εκείνους που προσφέρουν με τη δράση τους σε όλους εμάς.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό