22.6 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

To Australian Open είναι… μαμαδίστικη υπόθεση

Ειδήσεις Ελλάδα

Όπως γίνεται κάθε χρόνο, έτσι και το 2024 το πρώτο μεγάλο grand slam της χρονιάς είναι το Australian Open. Εκεί όπου αθλητές και αθλήτριες κορυφαίου επιπέδου, θέλουν να φτάσουν στην κατάκτηση του πρώτου μεγάλου τίτλου τένις της σεζόν.

Όσον αφορά το γυναικείο τένις, στο Australian Open, υπάρχουν ορισμένες αθλήτριες οι οποίες αξίζουν κάποια… respect παραπάνω και έχουν πάει το multitasking σε άλλο επίπεδο. Αναφερόμαστε στις μαμάδες του τουρνουά, οι οποίες παρά τις γέννες τους και ότι πρέπει να προσέχουν τα παιδιά τους, εξακολουθούν να αγωνίζονται στο κορυφαίο επίπεδο.

Συνολικά υπάρχουν 8 αθλήτριες οι οποίες είναι μαμάδες και αγωνίζονται στην κορυφαία διοργάνωση της Αυστραλίας. 

Ναόμι Οσάκα, Κάρολιν Βοζνιάτσκι, Τέιλορ Τάουνσεντ, Ελίνα Σβιτολίνα, Αντζέλικα Κέρμπερ, Τατιάνα Μαρία, Γιανίνα Βίκμαϊερ και Βικτόρια Αζαρένκα, είναι αυτές που τηρούν «χρέη» μαμάδων και παίζουν σε μία κορυφαία διοργάνωση παράλληλα. 

Σίγουρα αξίζουν μερικά credits παραπάνω, καθώς μπορεί να έχουν μεγαλώσει την οικογένειά τους, ωστόσο δεν αφήνουν την καριέρα τους και προσπαθούν να πρωταγωνιστούν στο κορυφαίο επίπεδο, όπως αυτό του Australian Open.

Όσον αφορά τη Ναόμι Οσάκα πάντως, που είναι το «βαρύ» όνομα της λίστας, γνώρισε τον πρόσφατο αποκλεισμό, μιας και ηττήθηκε από την Καρολίν Γκαρσία με 2-0 σετ (6-4, 7-6), σε έναν αγώνα που ήταν… ντέρμπι σε όλη τη διάρκειά του.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό