19 C
Athens
Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024

To Τoyota RAV4 και σε GR Sport έκδοση

Ειδήσεις Ελλάδα

Τον τελευταίο καιρό η Toyota έχει ως στόχο τη παρουσίαση μίας έκδοσης GR Sport σε όσο το δυνατόν περισσότερα μοντέλα της. Ωστόσο εδώ οφείλουμε να διευκρινίσουμε πως στη πραγματικότητα η μόνη πραγματική και σκληροπυρηνική έκδοση GR Sport, μέχρι τώρα τουλάχιστον, είναι αυτή του Yaris, καθώς στις περιπτώσεις του Yaris Cross, Corolla, C-HR, Hilux και τώρα του RAV4, οι αλλαγές είναι κυρίως αισθητικές.

Σαφώς και υπάρχουν και κάποιες επεμβάσεις σε μηχανικά μέρη και αναρτήσεις, αλλά σε καμία περίπτωση δεν μπορούμε να μιλάμε για γνήσια GR Sport έκδοση, διότι πρωτίστως θα αδικησουμε το Yaris GR Sport. Στη περίπτωση του RAV4 οι δημιουργοί του πρόσθεσαν κάποια χαρακτηριστικά στην εξωτερική εμφάνιση, όπως οι μαύρες ζάντες, τα επίσης μαύρα προστατευτικά των φτερών, το εμπρός σπόιλερ και η διαφορετικότητα στην εμφάνιση είναι έτοιμη.

Αντίστοιχα στο εσωτερικό τοποθετήθηκαν νέα μπάκετ καθίσματα, ενώ οι ασημένιες ραφές σε καθίσματα, τιμόνι και επιλογέα ταχυτήτων δίνουν το στίγμα. Το νέο σύστημα infotainment με την οθόνη των 10.5’’ και ο ψηφιακός πίνακας οργάνων των 12.3’’ ολοκληρώνουν την εικόνα του εσωτερικού.

Το Toyota RAV4 GR Sport θα είναι διαθέσιμο τόσο ως υβριδικό όσο και ως plug-in υβριδικό, με την ανάρτηση ωστόσο να είναι διαφορετική, καθώς έχουν τοποθετηθεί πιο σκληρά ελατήρια και αμορτισέρ, προκειμένου η οδική του συμπεριφορά να αποκτήσει το απαιτούμενο σπορ χρώμα. Η εμπορική πορεία της νέας αυτής έκδοσης του Ιαπωνικού SUV αναμένεται να ξεκινήσει στο τέλος του έτους.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό