20.2 C
Athens
Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

To Αστρολογικό Δελτίο Της Εβδομάδας από 28/01/24 εώς 04/02/24 [vid]

Ειδήσεις Ελλάδα

ΤΟ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ 

Πολλές ευκαιρίες αλλά και θετικές ανατροπές θα έχουν οι τελευταίες ημέρες του Ιανουαρίου, τις οποίες στο χέρι μας είναι, να τις αξιοποιήσουμε με τον καλύτερο για εμάς τρόπο.

Τα καλά νέα, άλλωστε, τα έχουμε από το ξεκίνημα της εβδομάδας, αφού ,με την επιστροφή και του Ουρανού σε ορθή πορεία στο ζώδιο του Ταύρου, όλοι οι πλανήτες, μέχρι τις αρχές Απριλίου θα κινούνται ορθόδρομα.

Ενώ οι όψεις που θα σχηματιστούν, στο 1ο μισό της εβδομάδας, μας υπόσχονται σταθεροποίηση, ευκαιρίες στον έρωτα, αλλά και αποφάσεις που, μπορεί να έχουν το στοιχείο του ρίσκου, ωστόσο, ο σκοπός τους είναι να μας βοηθήσουν να απελευθερωθούμε από τους φόβους και ότι μας κρατάει πίσω.

Οι πρώτες ημέρες του Φεβρουαρίου θα κυλήσουν, πιο ήρεμα, χωρίς πλανητικές μετακινήσεις ή σημαντικές όψεις, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν θα έχουν ενδιαφέρον για κάθε έναν από εμάς ξεχωριστά.

Ευκαιρίες στον έρωτα θα έχουν αυτή την εβδομάδα τα ζώδια της Γης (Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι).

Πιο ήρεμη, θα είναι για τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους).

Πολλές υποχρεώσεις θα έχουν οι εκπρόσωποι του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύς).

Ενώ, μια περίοδος συθέμελων αλλαγών, έχει ξεκινήσει για τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους).

Την Κυριακή 28/01,  αρχικά, η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Αιγόκερω με τον Κρόνο από τους Ιχθύς, υπόσχεται, ότι οι  προσωπικές  σχέσεις και συνεργασίες που θα δημιουργήσουν αυτή τη χρονική περίοδο, τόσο οι Καρκίνοι και οι Αιγόκεροι όσο και οι Παρθένοι και οι Ιχθύς που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 1ου δεκαημέρου, θα έχουν σταθερότητα και διάρκεια στο χρόνο. Λίγες ώρες αργότερα, η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Αιγόκερω με τον με τον  Ουρανό, ο οποίος κινείται πλέον σε ορθή πορεία στο ζώδιο του Ταύρου, θα βοηθήσει να γίνουν  πιο τολμηρά και θα συμβάλει σε μεγάλο βαθμό στην αλλαγή  της νοοτροπίας, των ζωδίων της Γης (Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους) που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 2ου δεκαημέρου.

Την Δευτέρα 29/01 η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει νωρίς το πρωί, η Αφροδίτη από το ζώδιο του Αιγόκερω με τον Δία από το ζώδιο του Ταύρου, εκτός από ευκαιρίες στον έρωτα, υπόσχεται ότι θα φέρει τυχερές γνωριμίες αλλά και σημαντικά οικονομικά οφέλη, για τα ζώδια της Γης (Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους) που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 1ου δεκαημέρου.

Την Τρίτη 30/01 η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης από το ζώδιο του Αιγόκερω με τον Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου, θα ωθήσει τα ζώδια της Γης (Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους) που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 2ου δεκαημέρου, να αιφνιδιάσουν με τις αποφάσεις τους, τους  φίλους και τους συνεργάτες τους, ενώ αρκετοί από αυτούς είναι πιθανόν να πάρουν την απόφαση, και να απελευθερωθούν από σχέσεις και συνεργασίες , οι οποίες έβαζαν φρένο  στην εξέλιξη τους.

Την Τετάρτη 31/01 η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Ζυγού και η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει με την Αφροδίτη από το ζώδιο του Αιγόκερω, είναι πιθανό να κάνει λιγάκι υπερβολικούς στον τρόπο που θα εκφράσουν τα συναισθήματα τους, στα αγαπημένα τους πρόσωπα, οι εκπρόσωποι του Παρορμητικού Σταυρού (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι) που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 1ου δεκαημέρου.

Την Πέμπτη 01/02 οι διαδοχικές όψεις τετραγώνου που θα σχηματίσει η Σελήνη από το ζώδιο του Ζυγού, τόσο με τον Άρη όσο και με τον Ερμή από το ζώδιο του Αιγόκερω, είναι πιθανό να κάνει ιδιαίτερα καυστικούς, απέναντι στα αγαπημένα τους πρόσωπα, με αποτέλεσμα να ανέβουν αρκετά οι τόνοι, καθώς μπορεί να πουν πράγματα που δεν τα εννοούν, οι εκπρόσωποι του Παρορμητικού Σταυρού (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι) που έχουν γεννηθεί στις αρχές του 3ου δεκαημέρου.

Την Παρασκευή 02/02 η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Σκορπιού και η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει με τον Πλούτωνα από το ζώδιο του Υδροχόου, είναι πιθανό να ενισχύσει την ανάγκη να έχουν τον απόλυτο έλεγχο, τόσο στις προσωπικές τους σχέσεις, όσο και στις συνεργασίες τους, οι εκπρόσωποι του Σταθερού Σταυρού (Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι) των πρώτων ημερών.

Το Σάββατο 03/02 η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει η Σελήνη από το ζώδιο του Σκορπιού με τον Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου, είναι πιθανό να βγάλει στην επιφάνεια τα συναισθήματα και τα απωθημένα, που θεωρούν ότι έχουν καλά κρυμμένα, οι εκπρόσωποι του Σταθερού Σταυρού (Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι), που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 2ου δεκαημέρου.

Ενώ την Κυριακή 04/02, η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Τοξότη και η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει με τον Κρόνο από τους Ιχθύς, είναι πιθανό να κάνει αρκετά σκληρούς και απόμακρους για λίγες ώρες, απέναντι στους δικούς τους ανθρώπους τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς) που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 1ου δεκαημέρου.

Το μήνυμα αυτής της εβδομάδας είναι, αξιοποιώ τις ευκαιρίες που μου εμφανίζονται, και τολμώ να κάνω το επόμενο βήμα στην ζωή μου, έστω, και αν στα μάτια των άλλων μπορεί να φαίνεται ότι αφήνω την σιγουριά μου. 

Να έχουμε μια όμορφη εβδομάδα και Καλό Μήνα!!!

 

 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό