19.3 C
Athens
Κυριακή, 12 Μαΐου, 2024

Threads: Διαθέσιμος ο ανταγωνιστής του Twitter από τη Meta

Ειδήσεις Ελλάδα

H Meta ανακοίνωσε σήμερα επίσημα το Threads, τη νέα εφαρμογή που έρχεται να ανταγωνιστεί άμεσα το Twitter. Το Threads περιγράφεται ως “η εφαρμογή συνομιλίας του Instagram που βασίζεται σε κείμενο” αλλά πρακτικά είναι ένας κλώνος του Twitter.

Oι χρήστες μπορούν να δημοσιεύουν threads στα οποία μπορούν να απαντήσουν άλλοι χρήστες και οι απαντήσεις να φαίνονται σε ένα κεντρικό timeline.

H σύνδεση του Threads με το Instagram είναι πολύ μεγάλη. Τα ονόματα χρηστών του Instagram μεταφέρονται στα Threads και οι χρήστες του έχουν την επιλογή να ακολουθούν τα ίδια άτομα που ακολουθούν στο Instagram.

Το Threads είναι το σημείο όπου οι κοινότητες συγκεντρώνονται για να συζητήσουν τα πάντα, από τα θέματα που σας ενδιαφέρουν σήμερα έως τα μοντέρνα αύριο. Ό,τι κι αν σας ενδιαφέρει, μπορείτε να ακολουθήσετε και να συνδεθείτε απευθείας με τους αγαπημένους σας δημιουργούς και άλλους που αγαπούν τα ίδια πράγματα — ή να δημιουργήσετε πιστούς δικούς σας ακόλουθους για να μοιραστείτε τις ιδέες, τις απόψεις και τη δημιουργικότητά σας με τον κόσμο.

Προς το παρόν η εφαρμογή δεν είναι διαθέσιμη στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Μέσα σε τέσσερις ώρες από την κυκλοφορία της απέκτησε περισσότερους από 5 εκατομμύρια χρήστες, με τον Zuckerberg να έχει βάλει στόχο το 1 δισ.

«Θα πάρει λίγο χρόνο, αλλά νομίζω ότι θα πρέπει να υπάρχει μια εφαρμογή για δημόσιες συνομιλίες με παραπάνω από 1 δισεκατομμύριο άτομα σε αυτήν», είπε. «Το Twitter είχε την ευκαιρία να το κάνει αυτό, αλλά δεν το κατάφερε. Ας ελπίσουμε ότι θα το κάνουμε εμείς».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό