16.7 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

The Secret Song: «Λύγισε» η Κάτια Δανδουλάκη με την έκπληξη από τους επώνυμους φίλους της

Ειδήσεις Ελλάδα

Μία όμορφη έκπληξη περίμενε την Κάτια Δανδουλάκη στο «The Secret Song» με την Ναταλία Γερμανού το βράδυ της Κυριακής 19/11.

Οι καλοί φίλοι της ηθοποιού η Μαριάννα Τουμασάτου, ο Σταμάτης Κραουνάκης και η Μαρίνα Ψάλτη βρέθηκαν εκεί για να τις ξυπνήσουν αναμνήσεις από τα ομορφότερα χρόνια της ζωής της!

Συγκεκριμένα, όλοι μαζί ανέβηκαν στη σκηνή και ερμήνευσαν το κομμάτι «Σε αγαπώ γιατί είσαι ωραία» συνοδεία του Θεολόγου Παπανικολάου στο βιολί, όπου της είχε αφιερώσει ο αγαπημένος της, Μάριος Πλωρίτης.

Η ηθοποιός ακούγοντας τις πρώτες κιόλας νότες του τραγουδιού δεν μπόρεσε να συγκρατήσει την συναισθηματική της φόρτιση και «λύγισε».

Λίγο αργότερα η Ναταλία Γερμανού έδωσε τον λόγο στην ταλαντούχα ηθοποιό με την ίδια να δηλώνει: «Τι να πω! Σας αγαπώ πάρα πολύ και με πήγατε πάρα πολύ πίσω, στα πολύ αγαπημένα. Είστε πολύ αγαπημένοι, πάρα πολύ. Σας ευχαριστώ… Διαλύθηκα… Ήταν τα πιο ευτυχισμένα χρόνια της ζωής μου, τα οποία ήταν 32 και ήταν τα πιο σημαντικά. Πρέπει να σας πω ότι αυτοί που είμαστε αυτή τη στιγμή εδώ μας έδεσαν στιγμές πολύ ουσιαστικές στη ζωή μας».

Δείτε περισσότερα στο βίντεο που ακολουθεί.

 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό