16.1 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

The Secret Song: Η δημόσια συγνώμη της Γερμανού και το σχόλιο της Κουβελογιάννη: «Το τερμάτισες…»

Ειδήσεις Ελλάδα

Το τηλεοπτικό κοινό συντονίστηκε από τα πρώτα λεπτά, αναδεικνύοντας το hashtag της εκπομπής στο X, σε πρώτο trend, μέχρι και αυτή την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές.

Η παρουσιάστρια, που μας έχει συνηθίσει στο να γράφει την άποψή της στο X, θέλησε να ζητήσει μια συγνώμη από τους τηλεθεατές για το γεγονός ότι προβλήθηκαν αρκετές διαφημίσεις κατά τη διάρκεια του προγράμματος.

«Έχω λίγη εκπομπή μέσα στις διαφημίσεις μου το ξέρω, ζητώ συγνώμη αλήθεια -μήνας Black Friday βλέπετε .. 😔😔😔😔#SecretSongGR», έγραψε χαρακτηριστικά και με γερή δόση χιούμορ η Ναταλία Γερμανού.

Τα σχόλια άρχισαν να διαδέχονται το ένα το άλλο, κάτω από την ανάρτησή της, με το κοινό να της γράφει πόσο πολύ τους άρεσε η εκπομπή!

Και κάπου εκεί ήρθε και ένα σχόλιο από την Ντέσσυ Κουβελογιάννη, η οποία αποκάλυψε ότι πλάνταξε στο κλάμα όταν είδε την έκπληξη που είχαν ετοιμάσει στον Νίνο, με το reunion του Fame Story 1.

«Το τερμάτισες με Νίνο!! Μου χρωστάς ένα πακέτο χαρτομάντιλα, 2 ωμές πατάτες για το πρήξιμο στα μάτια και ένα μπότοξ στο πόδι της χήνας!!❤», της σχολίασε η Ντέσσυ Κουβελογιάννη.

«Σας ευχαριστώ απέραντα για την τόση αγάπη, για τα σχόλια, για την υπομονή στις διαφημίσεις (😂) και την καλή σας διάθεση σε ένα ολοκαίνουργιο πρότζεκτ. Ξανά, την άλλη Κυριακή 🙏🏼❤️. Και πάλι σας ευχαριστώ και εκ μέρους όλης της ομάδας! Δεν εχω ακούσει πιο όμορφα λόγια. #SecretSongGR», έγραψε σε νέα της ανάρτηση η παρουσιάστρια του Secret Song.

Δείτε τα tweets στην παρακάτω gallery:

Photo 1/7

Η Ναταλία έκανε πρεμιέρα χθες.

Photo 2/7

Η τελευταία έκπληξη της βραδιάς ήταν στον Νίνο.

Photo 3/7

Ο τραγουδιστής έβαλε τα κλάματα από τη συγκίνηση.

Photo 4/7

Η Γερμανού ζήτησε συγνώμη από τους τηλεθεατές για τις πολλές διαφημίσεις.

Photo 5/7

Της σχολίασε και η Ντέσσυ Κουβελογιάννη.

Photo 6/7

Αυτό είναι το σχόλιο που έκανε.

Photo 7/7

Και αυτή η νέα ανάρτηση της παρουσιάστριας.

ΔΕΣ ΤΗ – 7 PHOTOS

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό