23.6 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

The Last Man, πρώτο trailer για την τηλεοπτική μεταφορά του περίφημου κόμικ

Ειδήσεις Ελλάδα

Στο παρελθόν αρκετοί έχουν προσπαθήσει να μεταφέρουν στον κινηματογράφο ή στη τηλεόραση τη φημισμένη σειρά κόμικ Y: The Last Man των Brian K. Vaughn και Pia Guerra, αλλά μέχρι σήμερα καμία απόπειρα δεν ήταν άξια αναφοράς. Τα δίκτυα FX και Hulu πιστεύουν ότι θα καταφέρουν να το αποδώσουν στον καλύτερο δυνατό βαθμό και μάλιστα δημοσίευσαν το πρώτο trailer για τη σειρά που θα κάνει πρεμιέρα στις 13 Σεπτεμβρίου 2021.

Στο Y: The Last Man πρωταγωνιστεί ο Ben Schnetzer στον ρόλο του Yorick Brown, ο οποίος διαπιστώνει πως είναι ο τελευταίος άντρας στη Γη. Το χρωμόσωμα Y που καθορίζει το φύλο έχει εξαλειφθεί πλήρως από τον πλανήτη και ο Yorick περιπλανιέται πλέον σε έναν κόσμο όπου υπάρχουν μόνο γυναίκες. Επίσης, η οικογένεια του έχει διασκορπιστεί και όλοι θεωρούν πως ο Yorick δεν έχει καταφέρει να επιβιώσει.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι FX και Hulu είχαν γυρίσει έναν πιλότο για τη σειρά που πήγε…άκλαφτος, με αποτέλεσμα να αλλάξουν μερικώς το cast και να το ξαναγυρίσουν από την αρχή προκειμένου να δοθεί το πράσινο φως για την παραγωγή.

Εκτός του Ben Schnetzer, στο Y: The Last Man πρωταγωνιστούν μεταξύ άλλων οι Diane Lane (Senator Brown), Olivia Thirby (Hero), Amber Tamblyn (Kimberly Cunningham), Marin Ireland (Nora Brady) και Lashana Lynch (Agent 355).

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό