23.2 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

The Last Airbender, πρώτη ματιά στη live-action μεταφορά του γνωστού anime

Ειδήσεις Ελλάδα

Εκτός από τη live-action μεταφορά του One Piece, η Netflix έχει στα σκαριά και ένα ακόμη αντίστοιχο project, αυτή τη φορά για το Avatar: The Last Airbender. Το συγκεκριμένο είχε ανακοινωθεί επίσημα το 2018 (!), αλλά στα χρόνια που ακολούθησαν υπήρξαν σοβαρές διαμάχες μεταξύ των δημιουργών και της παραγωγής που οδήγησαν στην αποχώρηση των πρώτων.

Τελικά, η Netflix δεν παράτησε το εγχείρημα και μάλιστα δημοσίευσε ένα πρώτο trailer για τη live-action μεταφορά του Avatar: The Last Airbender στην εκδήλωση TUDUM 2023, ενώ επιβεβαίωσε πως θα το δούμε μέσα στο 2024. Η εταιρεία χαρακτηρίζει το project ως αυθεντική προσαρμογή του original.

Η υπόθεση λαμβάνει χώρα σε έναν κόσμο χωρισμένο σε 4 έθνη (Fire, Water, Earth, Air) όπου οι κάτοικοι τους μπορούν να χειραγωγούν τα Στοιχεία της Φύσης όπως το επιθυμούν. Κεντρικό πρόσωπο ένα 12χρονο αγόρι, ο Aang (Gordon Cormier) που το σκάει όταν μαθαίνει πως είναι ο επόμενος Avatar, δηλαδή ο μόνος που έχει τη δυνατότητα να διαχειρίζεται και τα Στοιχεία. Λόγω της ιδιαιτερότητας του φυλακίζεται για 100 χρόνια σε ένα παγόβουνο, ώσπου τον απελευθερώνουν κατά λάθος οι Katara και Sokka. Στη συνέχεια, η παρέα ξεκινά ένα μεγάλο ταξίδι για να μάθει πλήρως τα μυστικά των δυνάμεων και να αντιμετωπίσει τον σατανικό Firelord Ozai (Daniel Dae Kim) που θέλει να κυριαρχήσει σε όλο τον κόσμο.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα!

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό