24.4 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

The Bad Batch, δείτε το trailer για την 3η και τελευταία σεζόν

Ειδήσεις Ελλάδα

Ένα νέο trailer για την τρίτη σεζόν του Star Wars: The Bad Batch είναι εδώ και επιβεβαιώνει την επιστροφή της αγαπημένης κακιάς Asajj Ventress, σχεδόν 11 χρόνια μετά την τελευταία της εμφάνιση στο Clone Wars.

Η 3η σεζόν του The Bad Batch, που θα είναι η τελευταία σεζόν της σειράς, θα αρχίσει να προβάλλεται μέσω του Disney+ στις 21 Φεβρουαρίου με πρεμιέρα τριών επεισοδίων. Η σεζόν θα αποτελείται συνολικά από 15 επεισόδια και θα ολοκληρωθεί την 1η Μαΐου. Η σειρά θα επικεντρωθεί και πάλι στη Clone Force 99, μια ομάδα πρώην στρατιωτών του στρατού της Δημοκρατίας, οι οποίοι χαράζουν τη δική τους πορεία καθώς η Αυτοκρατορία καταλαμβάνει τον γαλαξία.

Το νέο trailer, το οποίο μπορείτε να δείτε παρακάτω, δίνει μια πρόγευση πολλών περιπετειών της Clone Force 99 σε πλανήτες, αλλά είναι το stinger στο τέλος που θα τραβήξει τα βλέμματα των παλιών οπαδών του Star Wars. Η Asajj Ventress εμφανίζεται στο τέλος, κρατώντας ένα κίτρινο φωτόσπαθο και μοιάζει έτοιμη να επιτεθεί στους πρωταγωνιστές της σειράς.

Η Ventress δημιουργήθηκε αρχικά για τη 2D animated σειρά Clone Wars του 2003 σε σκηνοθεσία του Genndy Tartakovsky και αργότερα προσαρμόστηκε στην 3D animated σειρά που ξεκίνησε το 2008. Γρήγορα έγινε η αγαπημένη κακιά των fans, και τελικά μετατράπηκε σε κάτι σαν ηρωίδα πριν από την τελική της εμφάνιση στο φινάλε της 5ης σεζόν του “Πολέμου των Κλώνων”. Αυτή ήταν η τελευταία εμφάνιση της Ventress στην οθόνη, αλλά έχει εμφανιστεί και αλλού στον κόσμο του Star Wars – συμπεριλαμβανομένου του μυθιστορήματος Dark Disciple του 2015.

“Αγαπάμε την Asajj Ventress. Είναι ένας χαρακτήρας για τον οποίο θέλαμε να πούμε περισσότερες ιστορίες”, λέει ο σκηνοθέτης και εκτελεστικός παραγωγός Brad Rau στο StarWars.com. Προσθέτει ότι “δεν θέλουμε να χαλάσουμε τίποτα, αλλά θέλουμε να γνωρίζουν οι οπαδοί ότι οποιαδήποτε νέα αφήγηση με τη Ventress θα ευθυγραμμιστεί με τα γεγονότα του Star Wars: Dark Disciple”.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό