22.9 C
Athens
Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024

The Artians by Konstantina: H νέα συλλογή του brand «λατρεύτηκε από τους θεούς»

Ειδήσεις Ελλάδα

Λεγεται «Αdored by the Gods», είναι εμπνευσμένη από την αρχαία ελληνική κληρονομιά και υπόσχεται να κάνει το φετινό μας καλοκαίρι πιο φωτεινό.

Η νέα συλλογή του brand The Artians by Konstantina για την άνοιξη και το καλοκαίρι του 23, πάντα εμπνευσμένη από την αρχαία ελληνική κληρονομιά αλλά έχοντας στο επίκεντρο της την σύγχρονη γυναίκα αποτελείται από μοναδικά, επί της ουσίας συλλεκτικά κομμάτια.

Η Konstantina -head designer- σχεδίασε μια συλλογή με το όνομα Adored by the gods η οποία αντλεί την έμπνευση της για τα exclusive prints της από τοιχογραφίες και αγγεία της αρχαιότητας τα οποία υμνούν ζώα που λατρεύτηκαν και υπήρξαν σύμβολα θεοτήτων στην Αρχαία Ελλάδα.

H Μινωική εποχή συναντάει το σύγχρονο design σε μία συλλογή μόδας γεμάτη υπέροχα μοτίβα

Γερανοί, λιοντάρια, κύκνοι, ταύροι και πολλά άλλα, τα οποία λατρεύτηκαν και υπήρξαν επίσης συχνές εμφανίσεις θεών, απεικονίζονται με την φρέσκια ματιά της Konstantinas σε ρούχα με απαράμιλλη ποιότητα ραφής και σχεδιασμού.

Η terracotta, το κόκκινο του καδμίου, το χρυσό του ήλιου του Αυγούστου και οι μπλε αποχρώσεις του Αιγαίου πελάγους δένονται μοναδικά με minimal αισθητικής πατρόν σχεδιασμένα για κάθε σωματότυπο.

Αέρινα καφτάνια, shirt dresses, κιμονό resort αισθητικής και all printed μοναδικά uniform style σύνολα – shirt and pants – ντύνουν το καλοκαίρια σας με μοναδικότητα και luxurious feeling με τρόπο που θα δημιουργήσει όμορφες αναμνήσεις συνυφασμένες με αυτά.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό