18.3 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Tόνι Σφήνος: Οι σπάνιες εμφανίσεις με τη σύζυγό του

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Θάνος Κιούσης ζει την απόλυτη ευτυχία σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο. Η σπάνια νυχτερινή έξοδος με τη σύζυγό του, Ιωάννα Γραμματικού.

Ο Θάνος Κιούσης έγινε ευρέως γνωστός ως Τόνι Σφήνος όμως τη φετινή σεζόν επέστρεψε στην τηλεόραση σε νέο ρόλο, που όπως φαίνεται του αρέσει πολύ και του ταιριάζει.

Ο δημοφιλής performer βρίσκεται στο τιμόνι της παρουσίασης του τηλεπαιχνιδιού «5Χ5», το οποίο σημειώνει μεγάλη επιτυχία και έχει αγαπηθεί ιδιαίτερα από το τηλεοπτικό κοινό.

Ο Τόνι Σφήνος δίχως περούκα & γυαλιά είναι ο Θάνος Κιούσης, η τηλεοπτική έκπληξη της χρονιάς

Θάνος Κιούσης και Ιωάννα Γραμματικού ζουν την απόλυτη ευτυχία

Πριν από λίγα 24ωρα ο Θάνος Κιούσης πραγματοποίησε σπάνια νυχτερινή έξοδο με τη σύζυγό του, Ιωάννα Γραμματικού στο κέντρο όπου εμφανίζεται η Μαρινέλλα με τη Μπέττυ Μαγγίρα.

Κιούσης-Γραμματικού έχουν δημιουργήσει μια πολύ όμορφη οικογένεια και έχουν αποκτήσει δύο παιδιά, τα οποία προστατεύουν από τα media.

Το ερωτευμένο ζευγάρι απόλαυσε τις δύο καλλιτέχνιδες και πόζαρε αγκαλιασμένο στον φωτογραφικό φακό. Για την περίσταση ο Θάνος Κιούσης επέλεξε μαύρο κοστούμι, πορτοκαλί πουκάμισο και κόκκινο μαντήλι.

Ο Θάνος Κιούσης δείχνει το χιούμορ του και ως μπαμπάς και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος σχολίασε μοναδικά

Η σύζυγός του, Ιωάννα Γραμματικού, κινήθηκε στον ίδιο ενδυματολογικό κώδικα, φορώντας μαύρο midi σατέν φόρεμα και μαύρο, sequined ζακετάκι.

«Τα παιδιά μας, τα αγόρια μας είναι πέντε και τεσσάρων ετών. Δε θα ήθελα τα παιδιά μου να ζήσουν όλη αυτή την ανασφάλεια που έχει το δικό μου επάγγελμα. Σήμερα δουλεύεις, αύριο τι κάνεις: Το παλεύω μέσα μου, σκέφτομαι κάνε ό,τι θέλεις αρκεί να το κάνεις τέλεια», εκμυστηρεύτηκε ο Θάνος Κιούσης στο «The2Night Show».

Σε συνέντευξη που παραχώρησε πρόσφατα στην εκπομπή «Στούντιο 4» της ΕΡΤ ο Θάνος Κιούσης αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στη γνωριμία με τη σύζυγό του, Ιωάννα Γραμματικού και στον απρόσμενο τρόπο με τον οποίο της έκανε πρόταση γάμου.

«Γνώρισα τη σύζυγό μου σε μια παράσταση πριν πολλά χρόνια. Άδειασε η πίστα και ανέβηκε, τέλειωσε το κομμάτι και γυρνώντας πίσω να συνεννοηθώ με τους μουσικούς τι θα παίξουμε, γυρνάω και την βλέπω μπροστά μου. Το πιο όμορφο στην ιστορία είναι ότι τη βλέπω, κάνω δυο βήματα, της πιάνω το χέρι και εκείνη την ώρα έβγαλαν μια φωτογραφία οι φίλοι της. Έχουμε ακόμη αυτή τη φωτογραφία από την πρώτη στιγμή που γνωριστήκαμε. Φαινόταν ότι μου άρεσε, άρχισα να χορεύω, να φλερτάρω, είχε ανέβει μια όμορφη κοπέλα πάνω στη σκηνή. Μου άρεσε πολύ, ήταν μια μαγική στιγμή. Αρχίσαμε να βγαίνουμε και την τρίτη μέρα μου ζήτησε να παντρευτούμε», είπε ο performer με χιούμορ.

Και εξήγησε: «Αρχίσαμε να βγαίνουμε και μετά από τρία χρόνια που είμασταν μαζί πήραμε την απόφαση να παντρευτούμε. Εγώ έκανα την πρόταση γάμου, αλλά μαζί το αποφασίσαμε. Τώρα έχουμε δύο αγόρια, έξι και πέντε ετών».

Ο Τόνι Σφήνος δίχως περούκα & γυαλιά είναι ο Θάνος Κιούσης, η τηλεοπτική έκπληξη της χρονιάς

«Έκανα πρόταση γάμου ντυμένος ναύαρχος, είχα μια πρόχειρη στολή. Περίμενε η Ιωάννα σπίτι, πήγα στη γιαγιά της να πάρω την ευχή να την παντρευτώ», εξομολογήθηκε ο Θάνος Κιούσης.

Θάνος Κιούσης: «Για το 5Χ5 αυτοπροτάθηκα»

Μιλώντας πρόσφατα στον Γρηγόρη Αρναούτογλου ο Θάνος Κιούσης αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο 5Χ5 τονίζοντας: «Για το 5Χ5 αυτοπροτάθηκα. Πήρα τηλέφωνο και τους είπα ότι ξέρω πως θα γίνει αυτό το παιχνίδι και ζήτησα να περάσω κι εγώ από οντισιόν, αν γίνεται. Έκανε πολύς κόσμος δοκιμαστικό. Άργησαν πολύ μέχρι να μου δώσουν απάντηση, πάνω από ένα μήνα. Παρ’ όλα αυτά με πήραν και μου είπαν ότι ήμουν στους επικρατέστερους και στη συνέχεια, μου είπαν ότι θα είμαι εγώ ο παρουσιαστής».

Kαι πρόσθεσε: «Το αντιμετωπίζω με πάρα πολλή χαρά και με κέφι. Προσπαθώ αν και ξέρω ότι έτσι προσμετράται η επιτυχία να μην έχω εξάρτηση με τα νούμερα τηλεθέασης, γιατί είναι ψυχοφθόρο. Ρωτάω την ομάδα αν τα πηγαίνουμε καλά και μέχρι εκεί. Προτιμώ να διαβάζω τα κακά σχόλια, αλλά ευτυχώς δεν έχω διαβάσει κάτι πολύ κακό».

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις περισσότερες φωτογραφίες του ζευγαριού.

κεντρικής: ndp

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό