23.7 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Survivors θα κυκλοφορήσει το φθινόπωρο ως open world survival game

Ειδήσεις Ελλάδα

Το Terminator: Survivors, ένα νέο open-world παιχνίδι επιβίωσης που βασίζεται στο franchise του Terminator, θα κυκλοφορήσει σε early access στην πλατφόρμα Steam αυτό το φθινόπωρο, όπως ανακοίνωσε η εκδότρια Nacon στην εκδήλωση Nacon Connect 2024.

Η εταιρεία ανάπτυξης Nacon Milan δεν αποκάλυψε υλικό από το gameplay του Terminator: Survivors, αλλά έδειξε κάποια concept art για το παιχνίδι και ιδέες για το τι μπορούν να περιμένουν οι παίκτες. Το first-person shooter θα διαδραματίζεται το 2009, μετά την πυρηνική καταστροφή που προκάλεσε το Skynet και πριν από τη δημιουργία της αντίστασης του John Connor ενάντια στις μηχανές της κακόβουλης AI. Το Terminator: Survivors θα βασίζεται στη μυθοπλασία των δύο πρώτων ταινιών Terminator, όπως λένε οι δημιουργοί του.

Σύμφωνα με τον Marco Ponte, CEO και creative director της Nacon Milan, στο Terminator: Survivors οι gamers θα αντιμετωπίσουν “τους κινδύνους του post-apocalyptic κόσμου και θα προσπαθήσουν να αντιμετωπίσουν τις απειλές που προέρχονται από άλλους ανθρώπους”, καθώς και τις απειλές από τις μηχανές του Skynet, συμπεριλαμβανομένου του εμβληματικού Terminator T-800. Στην αρχή, δήλωσε ο Ponte, οι επιζώντες στον κόσμο του παιχνιδιού θα “αγνοούν την ύπαρξη του Skynet και του Terminator”, αλλά αργότερα θα “ενώσουν τις δυνάμεις τους με άλλους επιζώντες και θα ανακαλύψουν την αλήθεια για τη συνεχιζόμενη σύγκρουση και θα αρχίσουν να αντιστέκονται”. Οι παίκτες θα συναντήσουν πολλούς γνώριμους χαρακτήρες από το franchise του Terminator, παράλληλα με αρκετούς νέους.

Στο Terminator: Survivors θα υπάρχουν στοιχεία base-management και μηχανισμοί first-person shooter, ενώ μπορεί να παιχτεί είτε σόλο είτε σε co-op σε ομάδες των τεσσάρων ατόμων. Με βάση τα δύο trailer του παιχνιδιού, οι συναντήσεις με Terminators υπονοείται ότι θα είναι σπάνιες: μέχρι στιγμής, έχουμε δει μόνο έναν T-800 να κυνηγάει άνθρωπο ως θήραμα, σε αντίθεση με τις μαζικής κλίμακας μάχες μεταξύ ανθρώπων και Skynet που παρουσιάζονται στις ταινίες Terminator (και στο παιχνίδι στρατηγικής Terminator: Dark Fate – Defiance που κυκλοφόρησε πρόσφατα). Αλλά θα εξακολουθούν να αποτελούν απειλή. Οι μηχανές του Skynet “θα σας κυνηγούν ανελέητα, ενώ άλλοι άνθρωποι θα εποφθαλμιούν τους ίδιους πόρους με εσάς”, δήλωσε ο Nacon σε δελτίο τύπου.

Το Terminator: Survivors θα κυκλοφορήσει σε early access στο Steam για Windows PC στις 24 Οκτωβρίου, λίγες μέρες πριν από την 40η επέτειο από την κυκλοφορία της πρώτης ταινίας. Το παιχνίδι θα έρθει στο PlayStation 5 και το Xbox Series X σε μεταγενέστερη ημερομηνία.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό