22.1 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Survivor All Star Spoiler: Ταξίδι και αυτοκίνητο για έναν παίκτη – Ο νικητής και το «μπακούρι»

Ειδήσεις Ελλάδα

Την Κυριακή έρχεται στο Survivor All Star μια τεράστια έκπληξη για τους παίκτες! Οι νικητές και οι χαμένοι της ημέρας…

54
SHARES

Μετά από τις αναβολές επεισοδίων λόγω του εκλογικού debate, το Survivor All Star επιστρέφει ανανεωμένο και με νέες εκπλήξεις για τους τηλεθεατές και τους παίκτες.

Έτσι λοιπόν την Κυριακή οι παίκτες δεν αγωνίζονται απλά για την ασυλία αλλά για μεγαλύτερα έπαθλα. Ο Γιώργος Λιανός θα αποκαλύψει στους παίκτες των δύο ομάδων ότι θα αγωνιστούν για να κερδίσουν ένα αυτοκίνητο, καθώς και ένα ταξίδι στην Πούντα Κάνα.

Στον αγώνα λοιπόν κερδίζουν οι Διάσημοι ενώ το μεγάλο δώρο του αυτοκινήτου καταλήγει στον Σάκη Κατσούλη! Το ίδιο όμως και το ταξίδι.

Έτσι λοιπόν ο παίκτης της κόκκινης ομάδας αποφασίζει να πάρει μαζί του ακόμα δύο παίκτες ενώ άλλοι δύο θα προκύψουν από κλήρωση. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι μαζί με τον Σάκη στην Πούντα Κάνα ταξιδεύουν Μαριαλένα και Κόρο, ενώ από την κλήρωση αναδείχθηκαν Τάκης και Μελίνα.

Έτσι λοιπόν ο Κωνσταντίνος Βασάλος μένει πίσω στην καλύβα, όσο οι Διάσημοι απολαμβάνουν το ταξίδι στη διάσημη Πούντα Κάνα. Ωστόσο ο παίκτης είχε καταφέρει και είχε κερδίσει το συγκεκριμένο έπαθλο το 2017, όποτε το παράπονο της μοναξιάς δεν είναι τόσο μεγάλο όσο θα περιμέναμε.

Εξάλλου οι παρέες στον Άγιο Δομίνικο έχουν αλλάξει και έτσι ο Βασάλος θα μπορέσει να αναζητήσει τη συντροφιά στην Μπλε ομάδα όσο οι Κόκκινοι διασκεδάζουν σε άλλη παραλία.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό