18.8 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Survivor All Star spoiler: Σοκ με Κατσούλη

Ειδήσεις Ελλάδα

Δύσκολα τα πράγματα στον Άγιο Δομίνικο καθώς ο Σάκης Κατσούλης πετά στρατηγικά ένα – ένα τα φαβορί του Survivor All Star για αποχώρηση.

Ο Σάκης Κατσούλης είναι αποφασισμένος για να φτάσει στο τρόπαιο και το χρηματικό έπαθλο του Survivor All Star στο Γαλάτσι. Αλλά ένας ακόμη στόχος του είναι να κρατήσει τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη όσο μπορεί περισσότερο στο ριάλιτι επιβίωσης.

Η Μαριαλένα όπως είναι γνωστό δεν είναι τόσο καλή αγωνιστικά όσο η Στέλλα και η Σταυρούλα. Επιβιώνει τις τελευταίες εβδομάδες χάρη στην προστασία του Σάκη Κατσούλη, πράγμα που έχει δημιουργήσει σάλο στα social media, που την αποκαλούν «παλτό».

Από την άλλη μεριά ο Σάκης Κατσούλης κάνει ό,τι μπορεί για να μην βγει στον τάκο λες και γνωρίζει πως είναι η τελευταία στην κατάταξη που προέκυψε από την 24ωρη ψηφοφορία του κοινού. Ή μήπως το ξέρει τελικά; Γιατί όλα στη φετινή διοργάνωση δείχνουν στημένα κατά τους χρήστες των social.

Από τη στιγμή που η Μαριαλένα βγει στον τάκο, έχει ετοιμάσει και βαλίτσες για την αποχώρησή της. Αυτό προσπαθεί να αποφύγει ο Κατσούλης και βάζει τα δυνατά του για να κερδίσει τις ασυλίες την εβδομάδα που έρχεται. Έτσι μετά από την νίκη του στην 1η και τη 2η ασυλία, κερδίζει και την 3η, ενώ την 4η την κερδίζει ο Μάριος Πρίαμος.

Ο Κατσούλης περά εκτός Survivor All Star αρχικά τον Ηλία Μπόγδανο και στη συνέχεια την Σταυρούλα Χρυσαειδή. Αποχωρούν δηλαδή η 4η κι ο 5ος στην προτίμηση του κοινού και παραμένει η τελευταία και πιο ασθενής αγωνιστικά παίκτρια.

Αυτόν που δεν μπορεί να κουνήσει από τη θέση του είναι ο Νίκος Μπάρτζης που είναι ο πρώτος στην κατάταξη και με μεγάλη διαφορά από τον Κατσούλη. Ουσιαστικά είναι και ο μόνος από τον οποίο κινδυνεύει να χάσει το Survivor All Star, αν συνεχίσει έτσι και στην επόμενη ψηφοφορία του κοινού στο Γαλάτσι.

Το θέμα είναι πόσο θα αντέξουν η Στέλλα και ο Μάριος Πρίαμος κι αν θα στερήσουν τις επόμενες ασυλίες από τον Κατσούλη. Αν συμβεί αυτό θα πρέπει να αποχαιρετήσει τη Μαριαλένα νωρίτερα από ότι σχεδιάζει.

Το τρέιλερ του Survivor All Star για τη Δευτέρα 26/6:

{https://youtu.be/YS9SOcCHopo}

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό