22.1 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Survivor All Star – Σπύρος Μαρτίκας: «Θεέ μου προστάτευσέ με από τους φίλους μου»

Ειδήσεις Ελλάδα

Survivor All Star: Ο Σπύρος Μαρτίκας δεν μπορεί να κρύψει την απογοήτευσή του για το γεγονός ότι για άλλη μια φορά βρίσκεται στη θέση του υποψήφιου προς αποχώρηση

48
SHARES

Επηρεασμένος ψυχολογικά παρουσιάστηκε ο Σπύρος Μαρτίκας έπειτα από την υποψηφιότητά του για αποχώρηση από το Survivor All Star.

Οι συμπαίκτες του για ακόμη μια φορά τον έβγαλαν στον τάκο και ο παίκτης των Μπλε δυσκολεύεται να διαχειριστεί αυτή την κατάσταση.

Συγκεκριμένα είπε:

«Για άλλη μια φορά υποψήφιος , πρέπει να μετράω την 7-8 έχω χάσει τον λογαριασμό. Χαίρομαι που η ομάδα μου είναι ευχαριστημένη με την υποψηφιότητα μου, γιατί απλά δεν τους ενοχλώ και δεν τους δημιουργώ εντάσεις. Αποδέχομαι την επιλογή του και αποδέχομαι την επιλογή του και υπάρχει μια αρμονία στην ομάδα μας. Δεν έχω αντιδράσει ποτέ άσχημα. Ίσως να είμαι μια εύκολη λύση επειδή δεν μιλάω. Θεέ μου προστάτευσέ με από τους φίλους μου τους εχθρούς μου τους καταφέρων και μόνος μου».

Η ομάδα που κερδίζει τον τελευταίο αγώνα της εβδομάδας – Έρχεται έκτακτο συμβούλιο

Κανονικά σήμερα θα πραγματοποιούνταν η τρίτη ασυλία αλλά λόγω Μεγάλης Εβδομάδας η παραγωγή αποφάσισε να την αντικαταστήσει με φαγητό κι από εβδομάδα θα γίνουν άλλοι τρεις αγώνες ασυλίας και τότε θα υπάρξει και η αποχώρηση!

Οι Survivors, λοιπόν, που θα κερδίσουν είναι οι Κόκκινοι!

Την ίδια ώρα ένα έκτακτο Συμβούλιο προκαλεί ανησυχία στους παίκτες. Τι θα ανακοινώσει Ατζούν Ιλιτζαλί στις δυο ομάδες; Και πως αυτό θα τους επηρεάσει από εδώ και πέρα;

Σχετικές ειδήσεις

Survivor All Star – Λιανός: Κάποιοι από την Ελλάδα πληρώνουν ντόπιους για να εκθέτουν τους παίκτες

Ευρυδίκη Παπαδοπούλου σε Αφροδίτη Σκαφίδα: «Πάχυνες» – «Με πρήζει η καρύδα»

Survivor All Star: Η αποβολή της Αφροδίτης και οι νέες καταγγελίες για τρεις παίκτες που έτρωγαν

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό