21 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Survivor all star: Έφτασε η στιγμή για τον ημιτελικό

Ειδήσεις Ελλάδα

Μετά από αμέτρητα run, 72 ασυλίες, 24 παιχνίδια Καραϊβικής, 17 έπαθλα, 14 έπαθλα επικοινωνίας, 2 δημοπρασίες και 2 αυτοκίνητα ως μεγάλα έπαθλα αλλά κυρίως πολλές αξέχαστες στιγμές, έφτασε η στιγμή για τον ημιτελικό του μεγαλύτερου παιχνιδιού επιβίωσης στον κόσμο!

38 Survivors πέρασαν από τους στίβους μάχης του Survivor All Star για 184 ημέρες γράφοντας τη δική τους ιστορία, στις παραλίες του Αγίου Δομίνικου. Το Survivor All Star φτάνει στο τέλος του με δύο live στο Ανοιχτό Θέατρο του Άλσους Γαλατσίου στο Γαλάτσι, απόψε και αύριο στις 21.00, στον ΣΚΑΪ.

Δύο Survivors κατάφεραν με τις νίκες τους στους αγώνες κατάταξης, να εξασφαλίσουν τη θέση τους στον ημιτελικό, ο Σάκης Κατσούλης και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη. Για τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη και τον Νίκο Μπάρτζη όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά, αφού από χθες βράδυ, είναι σε εξέλιξη η ψηφοφορία του κοινού. Ποιον θα επιλέξουν οι τηλεθεατές για να βρεθεί στην τελική τριάδα, μια ανάσα από το έπαθλο των 100.000 ευρώ;

Η απάντηση θα δοθεί απόψε στο ξεκίνημα του ημιτελικού όταν θα κλείσουν και οι γραμμές για την ψηφοφορία ανάμεσα στους δύο Survivors. Αφιερωματικά , ενθουσιασμός, συγκίνηση αλλά και εκπλήξεις συνθέτουν έναν μοναδικό Survivor All Star ημιτελικό. Κατά τη διάρκειά της βραδιάς οι γραμμές θα ανοίξουν ξανά για το τηλεοπτικό κοινό που θα κληθεί να αποφασίσει ποιους από τους τρεις Survivors θέλει να δει στον τελικό.

SURVIVOR ALL STAR: δεν είναι παιχνίδι, είναι επιβίωση!

Δείτε το τρέιλερ:

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό