21 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Survivor All Star: Έτσι σχολίασε ο Μάριος Πρίαμος τα τελευταία λόγια της Ελευθερίου στο συμβούλιο

Ειδήσεις Ελλάδα

Η παίκτρια που επέστρεψε σήμερα στην Ελλάδα, λίγο πριν αποχωρήσει πρόδωσε πως θα ήθελε να δει νικητή του παιχνιδιού τον Κύπριο παίκτη. Ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης σχολίασε την συγκεκριμένη δήλωση στην κάμερα του Survivor All Star. «Η Ελευθερία φεύγοντας από το συμβούλιο, όταν την ρώτησε ο Γιώργος Λιανός ποιον θα ήθελε να δει νικητή, είπε εμένα. Την ευχαριστώ πάρα πολύ για αυτό.

Ξέρει καλά πόσο πολύ αγαπάω αυτό το παιχνίδι, πόσες θυσίες έχω κάνει για αυτό το παιχνίδι και πόσο στην καρδιά μου το έχω. Αν το θέλει λοιπόν ο κόσμος, πρώτα ο Θεός, ελπίζω πως θα καταφέρω αυτό που έχω στο μυαλό μου» συμπλήρωσε, επίσης, ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης μιλώντας στην κάμερα του Survivor All Star το βράδυ της Κυριακής στο νέο επεισόδιο που προβλήθηκε στον ΣΚΑΪ.

Επί του θέματος τοποθετήθηκε και ο Παναγιώτης Κωνσταντινίδης στην κάμερα του Survivor All Star: «Ήταν κάτι που μου φάνηκε πολύ περίεργο για τον λόγο ότι λέει πως με τον Μάριο είχαν μια υποτυπώδη σχέση έξω πριν μπουν στο παιχνίδι. Την πούλησε με όλο αυτό το σκηνικό που έγινε με την Καρολίνα, μετά ο Μάριος άδειασε εδώ μέσα την Καρολίνα γιατί δεν την υπερασπίστηκε σε κάτι, ταυτόχρονα ο Μάριος άδειασε και τον φίλο του τον Μπο που είχαν μια επικοινωνία και ήταν μαζί το 2017 στο παιχνίδι.

Όπως ταξιδεύαμε και ερχόμασταν εδώ στο παιχνίδι, η Ελευθερίου μού έλεγε «α, τι μου έκανε ο άτιμος» και «με έκανε ρεζίλι» και αυτά. Πως τα έχουν βρει τώρα αυτοί οι δύο, αυτό όλο το πράγμα, δεν το καταλαβαίνω. Δηλαδή έχει πάει το πούλημα αέρα, πατέρα και η Ελευθερίου θέλει τον Μάριο νικητή… ηθελέστα και παθέστα».

Δείτε το βίντεο παραπάνω:

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό