21 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Survivor 2024: Η μάχη για την επιβίωση ξεκίνησε – Τα πρώτα λόγια του Λιανού και η άφιξη των παικτών

Ειδήσεις Ελλάδα

Το Survivor 2024 έκανε πρεμιέρα μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΙ και από την αρχή καταλάβαμε πως θα δούμε ξανά πολλές συγκινήσεις, ανατροπές και όμορφες στιγμές στις παραλίες του Αγ. Δομίνικου.

Το απόλυτο παιχνίδι επιβίωσης επέστρεψε και όλα όσα γνωρίζαμε, αλλάζουν! Μεγάλες ανατροπές, ανανεωμένοι στίβοι μάχης, νέοι κανόνες αλλά και νέοι χαρακτήρες που διεκδικούν τον τίτλο του κορυφαίου Survivor έρχονται στην οθόνη μας για να ανεβάσουν την αδρεναλίνη και το τηλεοπτικό ενδιαφέρον στα ύψη!

Survivor 2024

Στο πρώτο επεισόδιο θα δούμε πολλά και θα μάθουμε τους νέους κανόνες.

Ο παρουσιαστής καλωσόρισε τους 20 παίκτες και με την άφιξή τους έκαναν κυριολεκτικά την πρώτη τους βουτιά στα βαθιά κηρύσσοντας και επίσημα την έναρξη του παιχνιδιού, με το πρώτο αγώνισμα επάθλου.

Survivor 2024 – Δείτε την πρεμιέρα:

Ο Γιώργος Λιανός ανακοινώνει τους νέους κανόνες

«Πριν ξεκινήσουμε την γνωριμία μας θα ήθελα να ανακοινώσω κάτι το οποίο ίσως και να το έχετε καταλάβει» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λιανός προκαλώντας την ιδιαίτερη προσοχή Διασήμων και Μαχητών για να συνεχίσει με τα εξής λόγια. » Το παιχνίδι φέτος παίζεται αλλιώς. Νέοι κανόνες στους οποίους καλείστε όλοι να ανταπεξέλθετε. Και οι νέοι παίκτες αλλά και οι παίκτες που ήδη έχουν παίξει το παιχνίδι. Δεν υπάρχει πια ψηφοφορία κοινού. Δεν υπάρχουν sms, δεν υπάρχουν τηλέφωνα για να σας κρατήσουν μέσα στο παιχνίδι. Εδώ πλέον θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε και την καλή αγωνιστική σας κατάσταση αλλά και τη στρατηγική σας».

Οι Διάσημοι:

Οι Μαχητές

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό