18.7 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Survivor 2024: Αυτά είναι τα πρόσωπα που έχουν δεχθεί πρόταση για το ριάλιτι επιβίωσης

Ειδήσεις Ελλάδα

Σε πυρετό προετοιμασιών βρίσκονται οι υπέθυνοι στην Acun Medya για το νέο κύκλο του Survivor που πρόκειται να κάνει πρεμιέρα σε λίγες. Ενώ για την ομάδα των Μαχητών οι επιλογές είναι πολύ δυνατές και έχουν αφήσει μεγάλη ικανοποίηση στους συντελεστές, τα πράγματα για την επιλογή των Διασήμων φαίνεται ότι είναι πιο δύσκολα.

Πιο αναλυτικά, η εταιρεία παραγωγής του ριάλιτι επιβίωσης θα ήθελε ιδανικά να φτιάξει μια ομάδα με νέους Διάσημους αλλά αυτό δεν έχει επιτευχθεί. Έτσι, σε πολύ μεγάλο βαθμό θα δούμε την επιστροφή στο Survivor προσώπων που είχαν λάβει μέρος σε προηγούμενους κύκλους, με τα ποσά που θα πάρουν να είναι πολύ ηψυλά.

Αξίζει να σημειωθεί ότι για να επιστρέψει στο Survivor ο James Καφετζής, του έγινε οικονομική πρόταση της τάξης των 7 χιλιάδων ευρώ την εβδομάδα, το υψηλότερο ποσό που έχει δοθεί μέχρι σήμερα. Από εκεί και πέρα, προτάσεις έχουν δεχθεί η Κατερίνα Δαλάκα, η Ασημίνα Χατζηανδρέου, ο Αλέξης Παππάς, ο Κωνσταντίνος Βασάλος, ο Fipster και η Μαρία Αντωνά. Το ενδιαφέρον με την Μαρία Αντωνά είναι ότι η πρόταση που της έχει γίνει από την εταιτεία παραγωγής είανι ατομική, δηλαδή ο Άρης Σοϊλέδης δεν έχει και δεν πρόκειται να δεχτεί πρόταση επιστροφής στο Survivor.

Το επόμενο χρονικό διάστημα αναμένεται να επισημοποιηθεί η ομάδα των Διασήμων που θα ταξιδέψει στον Άγιο Δομίνικο στις αρχές του νέου έτους.

Δείτε το βίντεο:

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό