18.4 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Survivor: Σταυρούλα και Χρύσα έβγαλαν «φτυάρια»

Ειδήσεις Ελλάδα

Δυναμικά ξεκίνησε η 16η εβδομάδα του Survivor,  με τις δύο ομάδες να παλεύουν πλέον για τη 2η ασυλία. 

Στο προσωπικό της κιου η Σταυρούλα έβγαλε το «φτυάρι» για την κόκκινη ομάδα στο Survivor αναφερόμενη στο αγώνισμα με το παζλ. Όπως είπε, μπορεί οι αντίπαλοι να ισχυρίστηκαν ότι έχασαν επειδή δεν τους αρέσει το παιχνίδι αλλά μόνο αυτό δεν ισχύει.

Φυσικά, η κουβέντα συνεχίστηκε και στην καλύβα με τη Χρύσα να ενημερώνει τόσο την Σταυρούλα όσο και τον Θοδωρή για όσα κρυφάκουσε. Μεταξύ άλλων είπε ότι άκουσε τον Περπατάρη και τη Δαλάκα να συζητούν για το ποια παίκτρια πρέπει να μείνει εκτός και να κερδίσει πέναλντι η μπλε.

«Περνούσα από την καλύβα των κόκκινων και ήταν ο Γιάννης Πέρπατάρης με την Κατερίνα. Έλεγαν μήπως έχει “off” η Δώρα, για να παίξει σε όλα τα ματσαρίσματα η Δαλάκα. Γυρνάει ο Γιάννης και της λέει “δεν σε πειράζει να παίξεις τόσα run” και εκείνη απάντησε “εμένα καθόλου”. Για ακόμα μια φορά οι Κόκκινοι κρύβονται πίσω από την Κατερίνα».

Υπενθυμίζεται ότι ο Γιάννης είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση μετά την χθεσινή ήττα των Κόκκινων. Ο παίκτης της κόκκινης ομάδας ζήτησε από τους συμπαίκτες του να τον ψηφίσουν, πριν μπουν στο συμβούλιο του νησιού, προκειμένου να αγωνιστεί εκείνος αντί για αυτούς.

Όπως είπε και στην κάμερα του ριάλιτι επιβίωσης, το θεωρεί δίκαιο για όλους, καθώς βρίσκονται στο ίδιο αγωνιστικό επίπεδο. Σε συνδυασμό με το ότι οι υπόλοιποι παίκτες είχαν ήδη τρέξει στον στίβο μάχης, ο Γιάννης Περπατάρης θεώρησε πιο σωστό να αγωνιστεί εκείνος.

«Χθες στο συμβούλιο πριν πάμε, ζήτησα από τα παιδιά να ψηφίσουν εμένα, γιατί πάνω κάτω και με τα άλλα παιδιά είμαστε στο ίδιο επίπεδο. Μόλις βγήκαν από τη μονομαχία τα παιδιά, είχαν τρέξει τόσα run. Πιστεύω λοιπόν, πως είναι δίκαιο να πάω εγώ στη μονομαχία τώρα για να ξεκουραστούν και τα υπόλοιπα παιδιά».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό