23.5 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Survivor: Ο Μάριος Πρίαμος επιστρέφει στον Άγιο Δομίνικο κι ήδη άρχισε τις σπόντες

Ειδήσεις Ελλάδα

Η είσοδος πρώην παικτών δεν έχει σταματήσει, όπως νομίζουν οι Survivors, κι ο «Τρελοκύπριος» επιστρέφει στον Άγιο Δομίνικο για να δει τι συμβαίνει πια με τα ματσαρίσματα και τα στατιστικά. 

Έχει σίγουρα κάτι το εθιστικό αυτός ο Άγιος Δομίνικος και το Survivor, αλλιώς δεν εξηγείται το γεγονός πως ακόμα ένας πρώην παίκτης επιστρέφει για ακόμα μια φορά. Βέβαια, ίσως όχι για αυτό που φαντάζεσαι.

Survivor: Ο Παππάς «επέστρεψε» στο σχέδιο εξόντωσης του James και 2 είναι τα σημεία στρατηγικής του

Ο Μάριος Πρίαμος επιστρέφει στον Άγιο Δομίνικο

Ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης – ναι ο «Τρελοκύπριος» – σύμφωνα με ένα story που δημοσίευσε στο προφίλ του λίγες ώρες μετά το επεισόδιο της 24ης Μαρτίου επιστρέφει στον τόπο του «εγκλήματος».

«Team Priamos! Tα λέμε σε λίγες μέρες στον Άγιο Δομίνικο! Έρχομαι να δω τα ματσαρίσματα που αποφεύγετε…απλά για τα στατιστικά!» έγραψε ο Μάριος Πρίαμος προσθέτοντας και κάποια emoji «πετσοκόβοντας» ορισμένους παίκτες και την συμπεριφορά τους ήδη από την Ελλάδα.

Αφορμή μάλλον, για το σχόλιο αυτό του Κύπριου στάθηκε το γεγονός πως στον φετινό κύκλο – μιας και το παιχνίδι είναι μόνο αγωνιστικό αφού οι παίκτες αποχωρούν ύστερα από μονομαχία σε αγώνισμα – γίνεται πολύς λόγος για τα στατιστικά και για τον λόγο που κάποιοι παίκτες ενώ είναι αρκετά καλοί αγωνιστικά προτιμούν να παίζουν μόνο με πιο αδύναμους παίκτες. Ή μήπως δεν είναι τόσο καλοί τελικά;

Όπως και να ‘χει να σου θυμίσω πως ο Μάριος Πρίαμος είχε κερδίσει το έπαθλο του καραόκε στο πάρτι της ένωσης στο Surivor All Star το 2023 που του έδινε το δικαίωμα να βρεθεί στο πάρτι της ένωσης του επόμενου κύκλου του Survivor, δηλαδή αυτού που διανύουμε τώρα. Ωστόσο, με το συγκεκριμένο story άνετα θα μπορούσε κανείς να υποθέσει πως ο ίδιος θα μπει κανονικά στο παιχνίδι για να αντιμετωπίσει τους φετινούς «υπερπαίκτες». Μήπως τελικά ο «Τρελοκύπριος» είναι αρκετά «τρελός» για να μπει και τρίτη φορά στο παιχνίδι;

Η δικαίωση του James στην κόντρα με τον Σταμάτη ήρθε από τον Γκέντσογλου

Survivor: Ο Γκιουλέκας έγινε «Δούρειος Ίππος» του James για να σπάσει η κλίκα των Διάσημων

Ένας τέτοιος παίκτης πάντως, από αυτούς που περιέγραψε στο story του, είναι και ο James Καφετζής και αυτό το «δικαστήριο» δέχεται εδώ και δύο επεισόδια από τον Αλέξη Παππά αλλά και τον συμπαίκτη του τον Σταμάτη, όπως είδαμε στο δεύτερο συμβούλιο της 12ης βδομάδας που διανύουν οι παίκτες και των δύο ομάδων. Γιατί ενώ όλα έμοιαζαν να κυλούν ομαλά στην ομάδα των Μπλε μετά και τις τελικές αλλαγές ανάμεσα στις δυο ομάδες, ο Σταμάτης «έπεσε» – ή απλά «βολεύτηκε» – στην παγίδα που ήθελε να του στήσει ο Αλέξης Παππάς για να «χτυπήσει» τον James, αποθεώνοντάς τον σαν παίκτη και λέγοντάς του πως η ομάδα του τον θεωρεί αδύναμο.

Kι εκείνος, όπως περίμενε ο Αλέξης Παππάς, αντί να ασχοληθεί όντως με την ομάδα του που δεν τον έχει εμπιστευτεί για κάποιο flag race, στράφηκε για ακόμα μια φορά εναντίον του James. Όπως ανέφερε, ο James είναι αυτός που προσπαθεί να μειώσει και τον ίδιο σαν παίκτη αλλά και την αξία των νικών του, γι’ αυτό είτε δεν τον προτείνει σε ματσαρίσματα μεγαλύτερης σημασίας (όπως αυτά όταν πλησιάζουν οι δυο ομάδες τον τελικό πόντο) είτε λέει πως κέρδισε από «τύχη» ή επειδή ο αντίπαλος ήταν χειρότερος. Παράλληλα, ο Σταμάτης τόνισε πως όλα αυτά γίνονται από τον James για να «θολώσει» τα νερά στους συμπαίκτες του και σε ενδεχόμενη χαμένη ασυλία, όταν θα χρειαστεί να διαλέξουν ανάμεσα στους δυο τους (αφού αυτοί οι δύο είναι οι πιο αδύναμοι αγωνιστικά άντρες των Μαχητών), να ψηφίσουν εκείνον.

Η αλήθεια είναι πως θα μπορούσε να ισχύει αυτό που λέει ο Σταμάτης για τον James, μιας και στο Survivor 2024 ο Καφετζής δεν είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες, όπως ήταν στο Survivor το 2021. Κανείς από την ομάδα του ωστόσο, δεν επιβεβαίωσε ότι δέχεται στην ουσία bullying από τον συμπαίκτη του και κάπως έτσι η στρατηγική του Παππά να διχάσει τους Μπλε φαίνεται πως δεν πέτυχε ιδιαίτερα τον σκοπό της.

Survivor: H Σταυρούλα συναντιέται με τον Περπατάρη και πουθενά λόγος για παράβαση λένε στο Twitter/X

Μάλιστα, υπέρ του Καφετζή μίλησε και ο Σάββας Γκέντσογλου – ο οποίος δεν είχε και λόγο να το κάνει, αφού δεν είναι στο «παρεάκι» του Καφετζή – λέγοντας του Σταμάτη πως κανείς δεν μειώνει τις νίκες του, απλά δίνουν βάση σαν ομάδα στο ποιος ήταν ο αδύναμος αντίπαλός του για να τον χρησιμοποιήσουν σε επόμενο ματσάρισμα.

Αυτή η εμμονή του Σταμάτη «Καΐλα», όπως τον αποκάλεσαν, απέναντι στον James έχει αρχίσει να κουράζει πάντως και το κοινό που παρακολουθεί το ριάλιτι κι όχι μόνο τους παίκτες της Μπλε ομάδας.

Γιατί κακά τα ψέματα, η Κόκκινη ομάδα ήταν αυτή που έχασε τον 2ο αγώνα ασυλίας και ολόκληρο το συμβούλιο αφιερώθηκε στον Σταμάτη και τα παράπονά του απέναντι στον James. Κανείς όμως δεν σχολίασε το γεγονός πως αν έβγαινε γυναίκα υποψήφια προς αποχώρηση – όπως και έγινε με την Άιρα να είναι η 2η υποψήφια μετά την Ευγενία – σε ενδεχόμενη επόμενη ήττα των Μαχητών θα βγει υποψήφια ή η Σταυρούλα ή η Αναστασία, αφού η Χρύσα, αν συνεχίσει με εντολή γιατρού να είναι εκτός, δεν θα μπορεί να ψηφιστεί. Η Σταυρούλα δε, έχοντας πόνους στο γόνατο, σε ενδεχόμενη μονομαχία θα ήταν αρκετά ευάλωτη, κάτι που συμφέρει σίγουρα τους Κόκκινους.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό