18.3 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Survivor: Οργή για τον Μαρτίκα και συγκίνηση για την Ασημίνα μετά την αποχώρηση της Βρισηίδας

Ειδήσεις Ελλάδα

Η αποχώρηση της Βρισηίδας από το Survivor δημιούργησε αντίθετα συναισθήματα για τον Σπύρο Μαρτίκα και την Ασημίνα Χατζηανδρέου

Όλο και πιο δύσκολα συναισθηματικά θα είναι ως φαίνεται οι αποχωρήσεις του Survivor μέχρι τον μεγάλο τελικό καθώς οι παίχτες που έχουν απομείνει στον Άγιο Δομίνικο έχουν δημιουργήσει δεσμούς – είτε θετικούς είτε αρνητικούς – μεταξύ τους.

Στην κατηγορία αυτή ανήκει και η αποχώρηση της Βρισηίδας Ανδριώτου η οποία προκάλεσε εκ διαμέτρου αντίθετα συναισθήματα στον Σπύρο Μαρτίκα και την Ασημίνα Χατζηανδρέου: οργή για τον πρώτο συγκίνηση για τη δεύτερη.

«Μου κάνει τρομερή εντύπωση κάτι! Η μπλε ομάδα ψήφισε την Βρισηίδα. Κατ’ εμέ, και ήμουν έντονος απέναντι τους, την αδίκησε. Γιατί τους είχε φέρει 15 πόντους και υποτίθεται πως ψηφίζουν αγωνιστικά. Την αδίκησαν και την ψήφισαν» είπε χαρακτηριστικά στην κάμερα του Survivor ο Σπύρος Μαρτίκας.

Συνεχίζοντας, δε, το ξέσπασμα οργής του ο Σπύρος συμπλήρωσε: «Η αδικία που δημιουργήσατε στην Βρισηίδα δεν μαζεύεται! Εσείς την διώξατε την Βρισηίδα αδικώντας την! Κάποια άλλη έπρεπε να είναι στη θέση της και όχι η Βρισηίδα».

Αντίθετα για την Ασημίνα Χατζηανδρέου η αποχώρηση της Βρισηίδας αποδείχθηκε βαριά: «η Βρισηίδα ήταν εκείνη που με ανέβαζε όποτε έπεφτα και έφυγε. Μου λείπει ήδη πολύ. Ξύπνησα το πρωί και δεν ήταν δίπλα μου. Είμαι η τελευταία γυναίκα που μένω από τους πρώτους παίκτες που έχουν έρθει στο παιχνίδι από την πρώτη μέρα. Ήμασταν δύο και τώρα είμαι μόνη μου».

«Όταν έδωσε ο Γιώργος Λιανός τον λόγο στη Βρισηίδα και την ρώτησε ποιος θα ήθελε να είναι ο νικητής του Survivor, εκείνη είπε εμένα. Μου έχει δείξει πολλές φορές ότι με πιστεύει πάρα πολύ και ότι θέλει πάρα πολύ να το σηκώσω εγώ. Θα προσπαθήσω για ότι καλύτερο κι αν έρθει καλώς. Μου έχει φορτίσει τις μπαταρίες με το γέλιο και την χαρά της και ότι απόθεμα μού έχει μείνει θα το περνάω στους αγώνες και με αυτό θα πορευτώ» συμπλήρωσε, φορτισμένη συναισθηματικά, η παίκτρια της μπλε ομάδας στο Survivor.

Σχετικές ειδήσεις

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό