24.9 C
Athens
Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024

Survivor: Οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση – «Απασφάλισε» η Χριστίνα και ξέσπασε σε κλάματα

Ειδήσεις Ελλάδα

Survivor: Χαμός για άλλη μια φορά στο συμβούλιο του νησιού

Ένα εκρηκτικό επεισόδιο του Survivor παρακολουθήσαμε το βράδυ της Τρίτης (23/3), με εντάσεις και ανατροπές.

Οι κόκκινοι στο αγώνισμα για την κατάκτηση της δεύτερης ασυλίας νίκησαν για δεύτερη σερί φορά με 10-4 και έστειλα τους μπλε στο συμβούλιο του νησιού.

Το βράδυ της Δευτέρας (22/3), η μπλε ομάδα έριξε στον «τάκο» την Άννα Μαρία Βέλλη. Χθες, οι παίκτες της μπλε ομάδας επέλεξαν για δεύτερο υποψήφιο δίπλα στην Άννα Μαρία τον Τζέιμς Καφετζή, ενώ στη συνέχεια ο Νίκος Μπάρτζης μιας και είχε κερδίσει την ατομική ασυλία, διάλεξε τον τρίτο υποψήφιο προς αποχώρηση, την Χριστίνα Κεφαλά.

Στο συμβούλιο δύο ήταν τα περιστατικά που τράβηξαν τα βλέμματα. Αρχικά, ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε στους παίκτες ότι την ερχόμενη εβδομάδα θα πραγματοποιηθεί το πάρτυ της ένωσης των δύο ομάδων. Σε αυτό θα βρίσκονται όλοι οι παίκτες της κόκκινης ομάδας, μιας και αυτή τη βδομάδα και συγκεκριμένα σήμερα, θα αποχωρήσει ένας παίκτης της μπλε ομάδας.

Το δεύτερο περιστατικό που έκανε την ατμόσφαιρα περισσότερα ηλεκτρισμένη, ήταν το ξέσπασμα της Χριστίνας Κεφαλά. Έντονα φορτισμένη ψυχολογικά η Χριστίνα ξέσπασε σε κλάματα, «απασφαλίζοντας» κατά του νίκου Μπάρτζη με βαριές κουβέντες, στο συμβούλιο.

Η Χριστίνα Κεφαλά τόνισε πως ο τραυματισμός της «ήταν σίγουρα ένα μεγάλο τράνταγμα για μένα, ωστόσο δεν τα παρατάω. Θέλω να μείνω στο παιχνίδι, δεν το βάζω με τίποτα κάτω. Και δέκα φορές να πέσω, θα σηκωθώ 100. Και 200 και 300! Δεν νομίζω ότι για μένα έχει τελειώσει το παιχνίδι και ήρθε η ώρα να φύγω. Ίσα ίσα που θεωρώ ότι έχω ακόμα να δώσω, να μάθει ο κόσμος για μένα και για τον χαρακτήρα μου, για την αγωνιστικότητα μου. Είναι πολύ νωρίς να φύγω». Σε φορτισμένο ύφος η Χριστίνα συνέχισε: «Από ότι βλέπουμε το παιχνίδι είναι μια στρατηγική. Τα τρία αυτά άτομα λειτουργούν στρατηγικά. Με πήραν ως θύμα και μένα, όπως και άλλους συμπαίκτες μου, για να παραμείνουν στο παιχνίδι» πρόσθεσε εμφανώς φορτισμένη η παίκτρια των Μπλε. «Είναι μια αδικία για ένα ακόμα άτομο που βρίσκεται εδώ. Που δεν έχω δημιουργήσει ούτε ένα πρόβλημα».

Από τη πλευρά του ο Νίκος Μπάρτζης θέλοντας να δικαιολογήσει τους λόγους για τους οποίους «έδωσε» την συμπαίκτρια του στη διάθεση του τηλεοπτικού κοινού, σημείωσε: «Άμα ήθελα να χτυπήσω την Χριστίνα για το πρόβλημα της υγείας της νομίζω πως θα ήμουν ο χειρότερος άνθρωπος. Πολλές φορές έχει πει ότι πονάει και δεν μπορεί».

Η Χριστίνα απάντησε: «Εφόσον εγώ παραμένω στο παιχνίδι και σηκώνομαι σε δύο μέρες, δεν έχει κανείς το δικαίωμα να μου πει για την υγεία μου το παραμικρό! Και δεν σου το επιτρέπω. Είμαι πολύ περήφανη και στη μάνα μου τώρα που με βλέπει»! Με τη σειρά του, ο Νίκος Μπάρτζης πρόσθεσε πως «με αυτά που λένε όλοι αισθάνομαι απάνθρωπος τελείως, ότι είμαι ένα σκουπίδι που την ψηφίζω και δεν ισχύει αυτό».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο .

«Βόμβα» Γιαμαρέλλου στο : Τα κρούσματα θα συνεχίσουν να αυξάνονται – Πώς θα κάνουμε Πάσχα

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό