14.9 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Survivor: Η Νικολέτα Μαυρίδη «χόρεψε» για τελευταία φορά στον Άγιο Δομίνικο (s)

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Νικολέτα Μαυρίδη ήταν η παίκτρια του SURVIVOR που αποχώρησε από το reality επιβίωσης του ΣΚΑΪ, μετά τη ψηφοφορία του τηλεοπτικού κοινού.

Η 26χρονη χορεύτρια συγκέντρωσε τις λιγότερες ψήφους με το τηλεοπτικό κοινό να κρατά στο παιχνίδι την «οικογένεια Ντάφυ», καθώς ο «μπαμπάς» Σάκης Κατσούλης, η «μαμά» Μαριαλένα Ρουμελιώτη και το «παιδί» Τριαντάφυλλος, θα παραμείνουν στον Άγιο Δομίνικο ακόμα μια εβδομάδα κόντρα στους Amigos.

Το επεισόδιο της Τετάρτης ξεκίνησε με πλάνα από το το βράδυ μετά το συμβούλιο της Τρίτης που ανέδειξε τους τέσσερις υποψηφίους προς αποχώρηση.

Ο ο Ηλίας Μπόγδανος είπε σε Κόρο, Ασημακόπουλο, Ελένη, Νικολέτα και Καρολίνα πως ο Σάκης τον είχε πιάσει νωρίτερα και του είπε πως σκεφτόταν να τον ψηφίσει με το επιχείρημα να φύγει ένας από τους δυο πιο δυνατούς παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης ώστε να ανοίξει ο δρόμος για τον άλλον προς τον τελικό. Κόρο και Ασημακόπουλος εκτίμησαν ότι η κίνηση του Σάκη είχε κάποια στρατηγική γιατί τελικά επέλεξε την πιο αδύναμη Νικόλ, για να σωθεί η «οικογένεια».

Ο Σάκης μιλώντας σε Μαριαλένα και Τριαντάφυλλο τους αποκάλυψε την συζήτηση που είχε με τον Ηλία Μπόγδανο και τους εξήγησε για την πρόταση που του έκανε, αλλά και γιατί τελικά επέλεξε την Νικολέτα με τον Ηλία να μην πείθεται από τις κινήσεις του Σάκη.

Μαριαλένα Ρουμελιώτη και Νικολέτα Μαυρίδη δείχνουν να μην έχουν επηρεαστεί από το γεγονός ότι υπάρχει πιθανότητα να αποχωρήσουν από τον Άγιο Δομίνικο. Η Καρολίνα έδωσε την δική της εξήγηση γιατί δεν πήγε με τους Amigos και δεν ψήφισε την Μαριαλένα, με τον Τριαντάφυλλο να εκτιμά ότι το ένα προβατάκι έφυγε από το μαντρί των Amigos και είναι πιθανό να έχει αλλάξει στρατόπεδο.

Ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε πριν τον στίβο μάχης με έπαθλο επικοινωνίας και παγωτό, ότι για όσους δεν έχουν πάρει τα μηνύματα των δικών τους, τους περιμένουν αποθηκεμένα εδώ και καιρό και τους περιμένουν. Στους παίκτες όμως που ήδη τα έχουν λάβει, αν κερδίσουν θα έχουν τη δυνατότητα να σηκώσουν το τηλέφωνο και να επικοινωνήσουν με φίλους τους. Όπως ήταν αναμενώμενο, η συγκίνηση των survivors για ακόμα μια φορά ήταν μεγάλη.

Ο στίβος μάχης ήταν μεγάλος με αρκετά εμπόδια,ωστόσο οι παίκτες δυσκολεύτηκαν περισσότερο στο να βάλουν τις πέντε μπάλες στα πέντε καλάθια. Οι κόκκινοι ήταν πιο γρήγοροι και πιο εύστοχοι και προηγήθηκαν. Οι μπλε βρήκαν τα πατήματα τους και τους και πλησίασαν στον πόντο, αλλά τελικά οι κόκκινοι έδειξαν πως ήθελαν περισσότερο να επικοινωνήσουν με τους δικούς.

Η ένταση ήταν μεγάλη με αποτέλεσμα να τραυματιστεί και να μεταφερθεί στο νοσοκομείο η Μαριαλένα. Η Νικολέτα Μαυρίδη διαμόρφωσε το τελικό 10-7  κόντρα στην Καρολίνα Καλύβα, τηρώντας την παράδοση που θέλει αυτόν που φεύγει να χαρίζει τον τελευταίο πόντο στην ομάδα του!

Στους άτυχους της ημέρας η Καρολίνα Καλύβα και ο Τριαντάφυλλος, οι οποίοι  όσο ήταν στην κόκκινη ομάδα έχαναν το έπαθλο επικοινωνίας και τώρα που πήγαν στη μπλε το έργο ξαναγράφτηκε.

Στους τυχερούς η Ελένη Χαμπέρη που θα είχε την ευκαιρία να ακούσει τους φίλους της ζωντανά. Η νικήτρια ομάδα απόλαυσε παγωτάκι Ben & Jerry’s πριν επικοινωνήσουν με τους δικούς τους, ενώ στη συνέχεια δεν κατάφεραν να συγκρατήσουν τα δάκρια τους.

Η εξομολόγηση της Νικολέτας Μαυρίδη για τον χωρισμό των γονιών της όταν ηταν 5 χρονών, το πώς την επηρέασε στη ζωή της και το πως βίωσε τον θάνατο του πατέρα της, ήταν μια πολύ δυνατή και ιδιαίτερη στιγμή του παιχνιδιού.

Η Νικολέτα Μαυρίδη εκτίμησε πως θα παραμείνει στο παιχνίδι στην παρθενική της υποψηφιότητα ενώ από την άλλη πλευρά, η Μαριαλένα Ρουμελιώτη θέλει να φύγει η Νικόλ και να μείνει ενωμένη η οικογένεια, Ο Τριαντάφυλλος έσπασε ένα ακόμη ρεκόρ με την 10η υποψηφιότητα του και συνεχίζει! 

Στο συμβουλιο οι τέσσερις υποψήφιοι προς αποχώρηση αναφέρθηκαν στο πως θα νιώσουν αν μείνουν και φύγει ενας απο τους αγαπημένους τους συμπαίκτες. 

Ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε ότι το τηλεοπτικό κοινό αποφάσισε να παραμείνει η «οικογένεια Τριαντάφυλλου» στο παιχνίδι και να αποχωρήσει η χορεύτρια.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό