20.9 C
Athens
Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024

Survivor: Η λυκοφιλία James – Φάνη – Σταυρούλας αποκαλύφθηκε

Ειδήσεις Ελλάδα

Όταν σιγά σιγά τελειώνουν τα «θύματα» σε ένα παιχνίδι επιβίωσης έρχεται η ώρα που και οι δυνατοί θα αρχίσουν να «τρώγονται» μεταξύ τους.

Κι εκεί που περιμέναμε ότι όλο το επεισόδιο του Survivor που προβλήθηκε το βράδυ της 3ης Μαρτίου να είναι αφιερωμένο στην κόντρα της Ασημίνας με την Σταυρούλα, που φάνηκε να «ξύπνησε» από τα παλιά βάση του τρέιλερ που είχαμε δει, τελικά είδαμε κάτι πολύ πιο ενδιαφέρον – την κλίκα των James – Φάνη – Σταυρούλας να αρχίζει να «σπάει» σε ένα χρονικό σημείο του παιχνιδιού που δεν περιμέναμε.

Ο Χριστόφορος ξέσπασε για τα πτυχία και την περιουσία του Φάνη και το Twitter/X τον δίκασε

Συνήθως οι δυνατοί στρατηγικά παίκτες σε κάθε κύκλο του ριάλιτι επιβίωσης παρέμεναν ενωμένοι μέχρι την ένωση και μην σου πω μέχρι την τελική 10αδα. Τα πράγματα όμως αυτή τη φορά είναι διαφορετικά και όπως είδαμε ο James και – κυρίως – η Σταυρούλα, με αφορμή την κακή ψυχολογικά και αγωνιστικά βδομάδα που περνάει ο Φάνης, βρήκαν την ευκαιρία να επιβεβαιώσουν πως ο συμπαίκτης τους και «παικταράς», όπως τον αποκαλούσαν άλλοτε, τελικά είναι αρκετά εγωιστής και μάλιστα φοβάται τον ανταγωνισμό με τον Γκιουλέκα.

Η χαμένη 4η ασυλία, τα «καρφιά» για τον Φάνη και η υποψήφια

Η Μπλε ομάδα ήταν αυτή που έχασε την 4η ασυλία κυριολεκτικά στον πόντο, με σκορ 12-11 και την Δαλάκα με τον Γκιουλέκα να κερδίζουν τον Φάνη και την Σταυρούλα στον στίβο μάχης. Η Μπλε ομάδα φανερά στεναχωρημένη, επειδή θα έπρεπε να ψηφίσουν άλλη μια γυναίκα για αποχώρηση, στάθηκε μπροστά από τον Γιώργο Λιανό και ανάμεσα σε αυτά που ειπώθηκαν για το πώς προέκυψε η ήττα τους, η Σταυρούλα τόνισε πως έγιναν λάθη στο τελευταίο αυτό ματσάρισμα και από την ίδια αλλά και τον Φάνη.

Κανείς δεν κατάλαβε βλέποντας αυτή τη δήλωσή της πως η ίδια εν συνεχεία θα «έθαβε» στην ατομική της συνέντευξη αλλά και στην Αναστασία τον συμπαίκτη της, λέγοντας πως είχε ένα προαίσθημα ότι δεν θα τα πάνε καλά και πως δεν υπήρχε συνεννόηση μεταξύ τους. Με έναν άνθρωπο που πολλές φορές έχει παίξει η ίδια συμπαίκτρια σε κρίσιμους πόντους έχοντας καταφέρει να τους κερδίσουν.

Survivor: Ο Γκιουλέκας είναι ο πληροφοριοδότης του James και δεν θα του «βγει σε καλό» λέει το κοινό

Αντίστοιχα και ο James ανέφερε πως ο Φάνης έχει πέσει ψυχολογικά την τελευταία βδομάδα κι αυτό φαίνεται και στο αγωνιστικό του κομμάτι, αφού όπως είπε, ο ίδιος βλέποντας ότι ο Γιώργος Γκιουλέκας έχει αρχίσει να γίνεται πολύ καλύτερος στα αγωνίσματα και να διεκδικεί τον τίτλο του καλύτερου παίκτη στο φετινό Survivor έχει αρχίσει να εκνευρίζεται και να βλέπει πως από εκεί που δεν είχε αντίπαλο, ίσως τελικά έχει.

Φυσικά, όλες αυτές οι off camera δηλώσεις για τον Φάνη από τα μέλη της «παρέας» του σχολιάστηκαν πολύ αρνητικά από το κοινό, που όπως θα δεις και από τα σχόλια πιο κάτω, κατάλαβε πως η φιλία James – Φάνη – Σταυρούλας, δεν υπήρξε ποτέ. Ήταν απλά μια συμμαχία για τις ανάγκες του παιχνιδιού και για κάποιον λόγο λίγο πριν την ένωση τα δύο μέλη της αποφάσισαν να αποδομήσουν τη συμπεριφορά του τρίτου. Για ποιον λόγο άραγε;

Πάντως από την ψηφοφορία υποψήφια βγήκε η Σταυρούλα, αφού οι Μπλε δεν είχαν άλλη επιλογή πέρα από εκείνη και την Αναστασία. Δεδομένου ότι η τελευταία ήταν υποψήφια στην προηγούμενη μονομαχία αυτή τη φορά οι Μπλε έστειλαν να διεκδικήσει την παραμονή της στο παιχνίδι την Σταυρούλα. Έτσι, Άιρα και Ιωάννα από τους Κόκκινους και Χρύσα με Σταυρούλα από τους Μπλε είναι υποψήφιες προς αποχώρηση.

Ο Σταμάτης στην παγίδα του Αλέξη

Στο τελευταίο αυτό επεισόδιο δεν είδαμε μόνο την κλίκα των Μπλε να κλονίζεται αλλά και τη συμμαχία του Αλέξη με τον Σταμάτη, να σπάει και ουσιαστικά ο παίκτης των Μαχητών να πέφτει κι εκείνος στην παγίδα του Παππά, ο οποίος ούτε λίγο ούτε πολύ πήγε να θίξει την προσωπικότητά του με αποκορύφωμα να τον ρωτάει αν πρόκειται να τον «χτυπήσει». Μια τακτική που είχε ακολουθήσει και απέναντι στον Λαμάι, όταν ήθελε να τον βγάλει τραμπούκο.

Όταν συμμαχείς με τον «διάβολο» έτσι είναι όμως, θα έρθει η ώρα που θα «καείς» κι εσύ. Και ο Σταμάτης δεν κατάλαβε ποτέ από πού του ήρθε.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό