23.5 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Survivor: Αποκάλυψη για Καλίδη – Η αλήθεια για την αποχώρηση και η απάντηση Άννας Μαρίας (+)

Ειδήσεις Ελλάδα

Survivor: Χαμός έχει ξεσπάσει αναφορικά με την οικειοθελή αποχώρηση του Πάνου Καλίδη από το παιχνίδι – Η απάντηση της Άννας Μαρίας και η αλήθεια.

Αρκετή… θύελλα έχει σηκώσει εδώ και μερικές μέρες ένα ρεπορτάζ αναφορικά με τους λόγους που… ανάγκασαν τον Πάνο Καλίδη να αποχωρήσει από το Survivor. Ο Έλληνας τραγουδιστής, λίγες εβδομάδες πριν από την ένωση των «Κόκκινων» και των «Μπλε» στην ίδια παραλία, ανακοίνωσε την απόφασή του να αποχωρήσει από το παιχνίδι.

Όπως είχε τονίσει στην τελευταία του τοποθέτηση στον Άγιο Δομίνικο, ψυχολογικοί, αλλά και σωματικοί λόγοι τον ανάγκασαν να πάρει την απόφαση να μην συνεχίσει στο διάσημο ριάλιτι επιβίωσης. Μάλιστα, η αποχώρησή του είχε έρθει έπειτα από μία ένταση που είχε δημιουργηθεί με τους Τζέιμς Καφετζή, Άννα Μαρία Βέλλη και Νίκο Μπάρτζη.

Το τελευταίο περιστατικό ήταν και αυτό που πυροδότησε τα σενάρια για την αποχώρησή του και κατά πόσον ήταν προϊόν δικής του απόφασης ή έγινε έπειτα από απαίτηση των τριών παικτών προς την εταιρεία παραγωγής του παιχνιδιού. Μάλιστα, ο Πάνος Καλίδης, λίγο μετά την δημοσιοποίηση των εν λόγω φημών, αποφάσισε να απαντήσει ο ίδιος.

Μάλιστα, όπως υποστήριξε μέσω του προσωπικού του προφίλ στα social media, οι εν λόγω πληροφορίες ή αναφορές, δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα και δεν αποχώρησε από το Survivor έπειτα από την απαίτηση κάποιων συμπαικτών του. Παράλληλα, επανέλαβε πως οι αρκετές δύσκολες στιγμές στο νησί, αλλά και η κούρασή του σωματικά και ψυχολογικά, τον έκαναν να φτάσει σ’ αυτήν την απόφαση.

Ωστόσο, θέση για τις εν λόγω φήμες πήρε και η Άννα Μαρία Βέλλη. Η παίκτρια του διάσημου ριάλιτι βρίσκεται στην Ρόδο, ακολουθώντας τον Τζέιμς Καφετζή στην ιδιαίτερη πατρίδα του και μίλησε στην κάμερα τηλεοπτικής εκπομπής, δίνοντας την απάντησή της.

Όπως υποστήριξε η πρώην συμπαίκτρια του Πάνου Καλίδη, γνωρίζει τις συγκεκριμένες αναφορές, ωστόσο, αυτές της προκάλεσαν ιδιαίτερη εντύπωση, μια και δεν ισχύουν και δεν γνωρίζει για ποιον λόγο έχουν βγει τέτοια πράγματα στην δημοσιότητα, αφού δεν είχε καταθέσει καμία… απαίτηση στην παραγωγή του Survivor.

Δείτε…

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό