17.3 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Surface Go 4 και Surface Hub 3, επίσημα το νέο Windows 11 tablet και η λύση για επαγγελματίες

Ειδήσεις Ελλάδα

Μαζί με τα δύο νέα laptops της σειράς Surface, η Microsoft αποκάλυψε και την 4η γενιά του Surface Go tablet που πλέον θα πωλείται σε ακόμα πιο χαμηλή τιμή, αλλά και τη νέα έκδοση του Surface Hub για τον επαγγελματικό τομέα.

Ξεκινώντας από το Microsoft Surface Go 4, διαθέτει οθόνη 10.5’’ με υποστήριξη γραφίδας, επεξεργαστή Intel N200, 8GB μνήμη RAM LPDDR5, 64GB/128GB/256GB αποθηκευτικό χώρο UFS (αντί για eMMC της προηγούμενης γενιάς), λειτουργικό σύστημα Windows 11 με υποστήριξη διάφορων λειτουργιών AI (π.χ. Voice Clarity) παρά την απουσία ξεχωριστής NPU, ενώ υπόσχεται αυτονομία 12.5 ωρών με μία φόρτιση. Η βασική έκδοση του θα ξεκινά από τα $579 και σχεδόν όλα τα εξαρτήματα του θα είναι πολύ εύκολο να αντικατασταθούν.

Από την άλλη, το Surface Hub 3 θα είναι διαθέσιμο σε μεγέθη 50’’ και 85’’ με panel PixelSense ανάλυσης 4K, δυνατότητα περιστροφής για portrait προσανατολισμό, anti-glare επικάλυψη για πεντακάθαρη εικόνα στις τηλεδιασκέψεις, premium ηχεία και διπλά μικρόφωνα για κρυστάλλινο ήχο, ενώ υποστηρίζει ταυτόχρονη εισαγωγή κειμένου μέσω γραφίδας ή αγγίγματος από δύο χρήστες. Συνολικά η απόδοση του είναι κατά 60% υψηλότερη και προσφέρει 160% καλύτερα γραφικά από την προηγούμενη έκδοση, και τρέχει παράλληλα το λειτουργικό σύστημα Windows με το λογισμικό Teams Rooms.

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστή η τιμή του Surface Hub 3.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα!

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό