18.4 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Superleague: Οι τέσσερις πιο υποσχόμενοι Έλληνες παίκτες σύμφωνα με το CIES

Ειδήσεις Ελλάδα

Ανάμεσα στους κορυφαίους νέους παίκτες στον κόσμο βρίσκονται, σύμφωνα με το Διεθνές Κέντρο Αθλητικών Σπουδών, οι Κωνσταντέλιας, Ντόι, Κουλιεράκης και Κίτσος.

Μια «άτυπη» αλλά ουδόλως ασήμαντη διάκριση για τέσσερις από τους πιο ταλαντούχους παίκτες στην Ελλάδα. Κάθε χρόνο το CIES, το Διεθνές Κέντρο Αθλητικών Σπουδών, που βρίσκεται στην Ελβετία, συλλέγει τα δεδομένα του και δημοσιεύει τη λίστα με τους καλύτερους νέους παίκτες σε εννέα θέσεις: Τερματοφύλακες, στόπερ, δεξιά και αριστερά μπακ, αμυντικοί και επιθετικοί μέσοι, δεξιοί και αριστεροί εξτρέμ και σέντερ φορ.

Και στην τελευταία της έκδοση (που αφορά παίκτες γεννηθέντες από το 2003 κι έπειτα) έχει συμπεριλάβει τέσσερις ποδοσφαιριστές της Super League σε αρκετά υψηλές θέσεις!

Ο Γιάννης Κωνσταντέλιας βρέθηκε στη 18η θέση των επιθετικών μέσων με βαθμολογία 72,1 στα 100. Στην ίδια θέση θέση βρέθηκε και ο Φώτης Κίτσος του Βόλου (66,7) όσον αφορά τα αριστερά μπακ, ενώ… χεράκι-χεράκι στη 18η και τη 19η θέση των στόπερ έδωσαν το «παρών» οι Κωνσταντίνος Κουλιεράκης (72,9) και Ανδρέας Ντόι (72,4) αντίστοιχα!

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό